Tjek restgæld i bil samt kilometerfusk

Tilbage

Indtast nummerplade

Find ud af om der er restgæld i bilen

Før du køber en ny brugt bil bør du tjekke restgæld i bilen. Dette gør du ved blot at indtaste nummerpladen i feltet ovenover, hvorefter AutoUncle’s værktøj til nummerpladetjek identificerer bilens stelnummer og forespørger via Tinglysningen, om der er restgæld i bilen. Hvis der er registreret restgæld i bilen, og du ønsker nærmere oplysninger herom, kan du klikke videre til tinglysning.dk hvor du kan læse nærmere om pantebreve, hæftelser, underpant og andre oplysninger fra motorregistret.

AutoUncle’s tjek af restgæld giver dig også et indblik i bilens synsrapporter og synshistorik, hvor et automatisk tjek vurderer om kilomtertallet er troværdigt. Synsrapporterne er vigtige at tjekke, så du undgår at købe en bil som er spolet tilbage. Grundlæggende kan man sige, at jo flere oplysninger om bilen du indhenter i din informationssøgning, jo bedre rustet er du til at vurdere om bilen er et godt køb.

Sådan virker AutoUncles vurdering af restgæld

Når du indtaster nummerplade i ovenstående felt, kan du med AutoUncle’s værktøj for tjek af restgæld søge direkte i bilbogen. Bilbogen er Danmarks tinglysning for køretøjer som tinglyser kreditorrettigheder. Du kan derfor tjekke pantebreve, ejerforhold og anden kredit i bilen. AutoUncle sender dig videre til disse oplysninger når blot du indtaster nummerplade i feltet øverst.

Er der restgæld i bilen?

Hvis der er registreret restgæld i den bil du påtænker at købe, kan du overveje at tage kontakt til den bank eller det finansieringsselskab hvor sælger har lånt pengene. Grunden hertil er, at du dermed selv kan indbetale restgælden direkte til banken eller finansieringsselskabet. Vær dog opmærksom på, at kreditoren skal afmelde sig i bilbogen! Det kan være vigtigt at du undersøger restgælden nærmere, fordi selvom køber og sælger ved en handel i slutsedlen bliver enige om at bilen overleveres uden gæld, kan panthaver i visse tilfælde stadig have krav i bilen, som kan ende med at gå ud over dig. Det vil sige, at selvom sælger forsikrer dig om, at der ikke er pant eller restgæld i bilen, er du ikke forsikret mod tredjemand. Der kan i nogle tilfælde være tinglyst ejendomsforbehold i bilen, som gør at du ikke kan modsætte dig en eventuel indfrielse af denne fra tredjemand. Sørg derfor for at kende disse omstændigheder til fulde.

Vent et øjeblik
Opstarter 5%

AutoUncle indhenter nu informationerne til dig. Det tager typisk 4-8 sekunder.

Vi beklager, men der opstod en fejl.
Dette kan skyldes at:
  1. Tinglysning.dk eller Trafikstyrelsen.dk ikke svarer som forventet.
  2. Du bruger Internet Explorer med en forældet udgave af Flash Player
    forældet browser Opgrader Flash Player:
    Hent Flash Player her


For at være sikker på at problemet ikke ligger hos dig, kan du installere en mere moderne browser. Vi anbefaler Chrome


Har du opgivet den korrekte nummerplade?
Du er meget velkommen til at prøve igen

Den indtastede nummerplade kunne ikke findes hos Trafikstyrelsen


Har du opgivet den korrekte nummerplade?
Du er meget velkommen til at prøve igen

Bilens stelnummer kunne ikke findes i Tinglysningens register.


Du er sandsynligvis nødt til at rette direkte henvendelse til myndighederne.
Du er også meget velkommen til at prøve igen

Vi understøtter desværre ikke din browserversion


Tjek at både din browser- og Flash-version er opdateret.
Du kan finde en hurtig go' browser her: Hent Google Chrome
Du kan opdatere Flash player her: Opdater Flash player

ZU38773
Audi A3 2009
WU210483257109823
Bilen har umiddelbart ikke restgæld og ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal umiddelbart er troværdigt.
Bilen har umiddelbart ikke restgæld, men ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal er utroværdigt.
Bilen har umiddelbart ikke restgæld. Der er endnu ikke registreret information om bilens kilometertal.
Bilen har restgæld registreret. Der er endnu ikke registreret information om bilens kilometertal.
Bilen har restgæld registreret, men ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal umiddelbart er troværdigt.
Advarsel! Bilen har restgæld registreret, og ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal er utroværdigt.
Synshistorik
Der er endnu ikke registreret kilometertal ellers synsdata på bilen på Trafikstyrelsen.dk. Det skyldes sandsynligvis, at bilen er så ny, at den ikke har været til sit første bilsyn.
Trafikstyrelsen.dk har ikke registreret synrapporter på bilen.
Restgæld
✓ Ingen tinglyst gæld
Der er registreret gæld i bilen!

Se hele udskriften – Kopier stelnummer:

WU210483257109823

Gå til Tinglysning.dk ➝

Men husk nu

AutoUncle.dk er ikke ansvarlig for rigtigheden af den information eller de oplysninger, der hentes ind via tinglysning.dk og trafikstyrelsen.dk. Derfor er det vigtigt, at du selv følger linkene tilbage til kildesiderne og vurderer oplysningers rigtighed.

Husk også tage forbehold for, at bilen er gældfri og ubehæftet i slutsedlen, selvom dette ikke sikrer dig mod at hænge på gælden. Du kan læse mere om restgæld her: http://www.fdm.dk/bilkoeb/restgaeld

Synsdata og kilometertal fra før 20. Juni 2005 understøttes ikke af Trafikstyrelsen.