Synsrapport – tjek seneste synsrapport

Tilbage

Indtast nummerplade

Se sidste synsrapport online med AutoUncle

Indtast nummerpladen på den bil du ønsker at tjekke syn på. Herefter slår AutoUncle automatisk op i Trafikstyrelsen’s register for synsrapporter hvor du kan tjekke synshistorik, restgæld og troværdighed i bilens kilometertal. Det tager under 10 sekunder og giver dig vigtig viden og dybere indsigt i bilens historie. Få bl.a. information om bilen er betinget eller ubetinget synsgodkendt. Trafikstyrelsens register for synsrapporter giver dig mulighed for at tjekke seneste synsdato samt synssted, dvs. hvilket firma der foretog seneste syn. Du kan ydermere se synsdetaljer, en fejloversigt, samt eventuelle service bemærkninger. Synsdetaljerne og fejloversigten giver dig et rigtig godt overblik over hvilke fejl bilen eventuelt måtte have, så tjek godt efter her.

Når du indtaster nummerplade får du samtidig en rapport over restgæld, kilometerfusk og andre nummerplade oplysninger.

Husk at tjekke synshistorikken

Indtast din nummerplade i feltet øverst og tjek syns historikken på den bil du overvejer at købe. Se både seneste og tidligere synsrapporter administreret af trafikstyrelsen. Hvis bilen er af lidt ældre dato kan det være behjælpeligt både at se seneste og tidligere synsrapport. Det giver dig et godt blik for, hvad bilen har været igennem tidligere. Ser du information du enten ikke forstår eller noget som overrasker dig, så kontakt seneste synssted, forhandler, sælger eller andre der er impliceret i en eventuel handel.

Hvorfor få en synsrapport?

I Danmark skal enhver bil til syn hvert andet år, efter bilen er ældre end fire år. Synsrapporter fungerer for at holde status over bilens stand samt om den overholder sikkerheds- og miljømæssige foranstaltninger. En synsrapport er en god ide at få indhentet så du som køber stiller dig selv bedst muligt i forhold til at have maksimal viden om bilen du overvejer at købe. En synsrapport hjælper så du ikke kommer til at købe en bil med utroværdige km-tal, fejl eller andre detaljer du ikke selv havde opdaget uden en synsrapport.

Autouncle.dk har gratis tjekket langt over titusinde nummerplader og synsrapporter, og vores data viser fx, at en ud af ti biler faktisk havde utroværdige km-tal. Derfor er det vigtigt at du får tjekket synsrapport, kilometer tal og restgæld inden du køber din bil. Heldigvis kan du tjekke det hele på ganske få minutter ved at indtaste din nummerplade i feltet øverst.

Vent et øjeblik
Opstarter 5%

AutoUncle indhenter nu informationerne til dig. Det tager typisk 4-8 sekunder.

Vi beklager, men der opstod en fejl.
Dette kan skyldes at:
  1. Tinglysning.dk eller Trafikstyrelsen.dk ikke svarer som forventet.
  2. Du bruger Internet Explorer med en forældet udgave af Flash Player
    forældet browser Opgrader Flash Player:
    Hent Flash Player her


For at være sikker på at problemet ikke ligger hos dig, kan du installere en mere moderne browser. Vi anbefaler Chrome


Har du opgivet den korrekte nummerplade?
Du er meget velkommen til at prøve igen

Den indtastede nummerplade kunne ikke findes hos Trafikstyrelsen


Har du opgivet den korrekte nummerplade?
Du er meget velkommen til at prøve igen

Bilens stelnummer kunne ikke findes i Tinglysningens register.


Du er sandsynligvis nødt til at rette direkte henvendelse til myndighederne.
Du er også meget velkommen til at prøve igen

Vi understøtter desværre ikke din browserversion


Tjek at både din browser- og Flash-version er opdateret.
Du kan finde en hurtig go' browser her: Hent Google Chrome
Du kan opdatere Flash player her: Opdater Flash player

ZU38773
Audi A3 2009
WU210483257109823
Bilen har umiddelbart ikke restgæld og ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal umiddelbart er troværdigt.
Bilen har umiddelbart ikke restgæld, men ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal er utroværdigt.
Bilen har umiddelbart ikke restgæld. Der er endnu ikke registreret information om bilens kilometertal.
Bilen har restgæld registreret. Der er endnu ikke registreret information om bilens kilometertal.
Bilen har restgæld registreret, men ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal umiddelbart er troværdigt.
Advarsel! Bilen har restgæld registreret, og ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal er utroværdigt.
Synshistorik
Der er endnu ikke registreret kilometertal ellers synsdata på bilen på Trafikstyrelsen.dk. Det skyldes sandsynligvis, at bilen er så ny, at den ikke har været til sit første bilsyn.
Trafikstyrelsen.dk har ikke registreret synrapporter på bilen.
Restgæld
✓ Ingen tinglyst gæld
Der er registreret gæld i bilen!

Se hele udskriften – Kopier stelnummer:

WU210483257109823

Gå til Tinglysning.dk ➝

Men husk nu

AutoUncle.dk er ikke ansvarlig for rigtigheden af den information eller de oplysninger, der hentes ind via tinglysning.dk og trafikstyrelsen.dk. Derfor er det vigtigt, at du selv følger linkene tilbage til kildesiderne og vurderer oplysningers rigtighed.

Husk også tage forbehold for, at bilen er gældfri og ubehæftet i slutsedlen, selvom dette ikke sikrer dig mod at hænge på gælden. Du kan læse mere om restgæld her: http://www.fdm.dk/bilkoeb/restgaeld

Synsdata og kilometertal fra før 20. Juni 2005 understøttes ikke af Trafikstyrelsen.