GRATIS Bilvurdering via nummerplade
Hvad er min bil værd?

Indtast nummerplade eller stelnummer

Mere om bilpriser: Hvordan vurderer AutoUncle en brugt bil?

Hvad enten du skal købe eller sælge brugt bil, er det vigtigt at vide, hvad bilen er værd, og hvad du kan få for bilen på brugtbilmarkedet. AutoUncle vurderer bilens pris op mod det aktuelle marked ved at sammenligne bilen på mærke, model, motor, årgang, kilometer, biltype, gear og udstyr i forhold til tilsvarende biler til salg på internettet.

AutoUncles markedspris er et bud på en realistisk udbudspris i det aktuelle marked. Vægtningen af fx kilometerafskrivning i forhold markedspris justeres automatisk i forhold til det aktuelle marked. Vurderingen er udelukkende baseret på biler og data fra det aktuelle marked og ikke på simple afskrivninger af bilens nyvognspris ud fra årgang og kilometer.

AutoUncle samler brugte biler fra mange brugtbilsider og har derfor et optimalt udgangspunkt i forhold til at vurdere prisen på den enkelte bil.

Ansvarsfraskrivelse

AutoUncles vurderingsrapport og markedsprisvurdering er en vejledende guildeline og ikke nogen facitliste eller garanti for, hvad du kan få for din bil eller hvad bilen skal koste i forbindelse med salg. Markedsprisvurderingen er baseret på oplysninger tilgængelig på nettet, som kan være ukorrekte, fejlbehæftede eller mangelfulde.

Vi anbefaler altid man undersøger bilens stand inden køb og får professionel assistance, hvis man ikke selv er fagmand. Autouncle tager forbehold for fejl i data fra eksterne.

Vurdering af brugt bil før køb og salg eller bytte

Hvis du står overfor bilsalg, er det vigtig at få vurderet, hvad bilen er værd, inden du sælger bilen eller indrykker den online på en bilside på nettet. Hvad du kan få for din brugtbil, afhænger især af bilens år, kilometer og stand og hvad lignende biler er udbudt til hos forhandlere og private.

Værdi forhandler vs. privat

Der kan godt være stor forskel, på hvordan en bilforhandler vurderer bilens pris, og hvad du kan sælge den til selv. Typisk vil en forhandler tilbyde dig en lavere pris, fordi han også skal tjene på bilen, klargøre den og yde reklamationsret.

Guide til prissætning ved bilimport

Når man importerer en brugt bil fra Tyskland, Italien, England, Holland, Sverige eller andre EU-lande, har du brug for at vide, hvad handelsprisen eller markedsprisen er, for du kan beregne, hvad du skal betale i afgift (registreringsafgift) til SKAT. Også hvis du vil eksportere din bil for at få afgiften tilbage, har du brug for at undersøge, hvad bilen er værd. Der er meget hjælp at hente ved at se på SKATs egne niveaulister, som udgives fire gange om året. Desuden har SKAT en afgiftsberegner, der kan give dig et bud på, hvad afgiften er på din importbil. Du kan også finde billige importbiler fra Tyskland på Autouncles tyske side: www.autouncle.de

En bilvurdering er også nødvendigt, hvis du skal have omregistreret din gulpladebil eller varevogn til at køre på hvide (nummer)plader.

Skal du sælge din brugte bil hurtigt – skal du prissætte den billigt

Men hvad den kan koste i en handel afhænger også af din egen situation. Står du fx og skal bruge en ny bil, fordi du har skiftet arbejde og skal begynde at pendle i morgen, er du måske villig til at gå langt ned i pris for at sælge billigt og hurtigt. Det kan også være, at du har fået tilbudt en leasingbil eller ny firmabil til lav beskatning og derfor er villig til at sætte bilens pris til under normal markedsværdi.