Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

9 brugte Dacia Lodgy blev pristjekket

9 brugte Dacia Lodgy blev pristjekket

Fra Nettobiler, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Dacia Lodgy oversigt og historie

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den rumænske Dacia Lodgy et glimrende valg. AutoUncle har fundet 29 brugte Dacia Lodgy, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig tæt på et samlet overblik over alle brugte Dacia Lodgy til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Dacia Lodgy?

Brugtbilsprisen for den rumænske bil kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: hvilken årgang bilen er fra, modellens brændstofforbrug, hvor mange kilometer den har kørt sammen med bilens udstyrsvariant.

Den ældste Dacia Lodgy kan købes for DKK 54.900, hvorimod den mest veludstyrede model koster omkring DKK 157.641.

Dacia Lodgy er mere miljøvenlig end lignende biler

Den seneste generation af Dacia Lodgy kører omkring 25 km per liter diesel. Til sammenligning kører en standard SUV 14,777 km på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Den mest solgte farve er blå

Den mest populære farve er blå, og lige nu findes der 8 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Blå er en smuk farve, og mørkere farver skal vaskes knap så ofte, da det kan være svært at se snavs og mudder på blå biler.

Du kan få den nyeste generation af Dacia Lodgy i hele 5 forskellige farver, som er blå, grå, hvid, sort og sølv.

Dacia Lodgy eksisterer kun i biltypen mpv

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De ligner en slags moderne familiebus. Denne biltype er den største på markedet, så den er perfekt til alle, der har brug for masser af sæder og plads til bagage.

Alternative biler til den rumænske Dacia Lodgy

På trods af, at den rumænske Dacia Lodgy er blandt de mest populære biler i sit segment, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Dacia Lodgy finder du følgende biler.

Anbefalede alternativer til Dacia Lodgy

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og et populært alternativ til Dacia Lodgy, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Nissan Qashqai med 327 biler til salg pt., og sidst, men ikke mindst, er Renault Captur den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 277 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Dacia Lodgy

Alle brændstoftyper for Dacia Lodgy

Alle geartyper for Dacia Lodgy

Alle biltyper for Dacia Lodgy

Alle udstyrsvariant for Dacia Lodgy

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.