Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

82 brugte Ford C-MAX blev pristjekket

82 brugte Ford C-MAX blev pristjekket

Fra Nettobiler, Guloggratis og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Ford C-MAX er en fantastisk lille familiebil

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er den amerikanske Ford C-MAX et godt valg. Du finder 107 brugte Ford C-MAX til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig næsten et fuldt overblik over alle brugte Ford C-MAX til salg i Danmark.

Prisen på en brugt Ford C-MAX

Prisen for den amerikanske bil som brugt afhænger af fire primære faktorer: hvilken årgang modellen er fra, modellens brændstofforbrug, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne udstyr.

Den ældste Ford C-MAX kan købes for DKK 7.900, hvorimod den mest veludstyrede model koster omkring DKK 229.900.

Udstyrslinje til Ford C-MAX

Den seneste generation af Ford C-MAX, kendt som C MAX SECOND GENERATION FACELIFT, blev lanceret i 2015. Udstyrsvarianten hedder Ford C-MAX Titanium, og har en gennemsnitspris på DKK 164.640

Ford C-MAX byder på enestående brændstofeffektivitet

Ford C-MAX benzin kører 20 km på literen. Til sammenligning kører en almindelig lille familiebil omkring 14,05 kilometer på literen.

Brændstoftyper

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer. AutoUncles udbud af Ford C-MAX sorteret efter brændstoftype:

Den bedstsælgende farve er hvid

Hvid er den mest populære farve for en Ford C-MAX, og der er 19 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Hvid er en elegant og klassisk farve, men den har også nogle ulemper. For eksempel bliver en hvid bil hurtigt beskidt, så den skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra sin bedste side.

Du kan få den seneste generation af Ford C-MAX i hele 8 forskellige nuancer, og de er hvid, grå, sort, rød, sølv, blå, brun og beige.

Ford C-MAX findes kun i biltypen mpv

MPV betyder Multi-Purpose Vehicle. De ligner en slags moderne familiebus. Denne biltype er den største på markedet, så den er perfekt til alle, der har brug for masser af sæder og plads til bagage.

Et populært alternativ til den amerikanske Ford C-MAX er Toyota Corolla

Ford C-MAX er en ret populær bil inden for sit segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Ford C-MAX.

Konkurrerende biler til Ford C-MAX

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende lille familiebil, og det bedste alternativ til Ford C-MAX, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 af denne bil til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Ford Focus er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 294 biler til salg et godt alternativ til Ford C-MAX.

Alle områder for Ford C-MAX

Alle brændstoftyper for Ford C-MAX

Alle årgange for Ford C-MAX

Alle geartyper for Ford C-MAX

Alle biltyper for Ford C-MAX

Alle udstyrsvariant for Ford C-MAX

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.