Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

171 brugte Ford Fiesta blev pristjekket

171 brugte Ford Fiesta blev pristjekket

Fra carnext.dk, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Ford Fiesta er en meget populær lille bil

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er den amerikanske Ford Fiesta et godt bud. På AutoUncle kan du finde 241 brugte Ford Fiesta til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et komplet overblik over alle brugte Ford Fiesta til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Ford Fiesta?

En brugt Ford Fiesta kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstoføkonomi, bilens kilometertal samt hvor meget udstyr bilen har.

Den ældste Ford Fiesta kan købes for DKK 12.800, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 214.800.

Ford Fiesta udstyrsniveau

Den seneste generation af Ford Fiesta, ved navn FIESTA SEVENTH GENERATION, blev lanceret i 2017, og findes i to udstyrsniveauer:

Vignale er den dyreste udstyrsvarient med en gennemsnitspris på DKK 178.461, sammlingnet med Trend, der har en gennemsnitspris på DKK 103.027 på AutoUncle.

Ford Fiesta er mere miljøvenlig end lignende biler

En normal lille bil i Danmark kører 16,02 kilometer på literen, men den seneste generation af Ford Fiesta overstråler gennemsnittet, og kører 23 km på én liter benzin i gennemsnit.

Brændstoftyper

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi hybride, eller benzindrevne biler.

Kører du typisk længere distancer, anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer. AutoUncles udvalg af Ford Fiesta sorteret efter brændstoftype:

Grå er den mest populære farve

Grå er den mest populære farve for en Ford Fiesta, og der er 25 Ford Fiesta i farven grå til salg på AutoUncle pt.

Grå er et godt valg, da farven skjuler snavs og mudder, hvilket betyder at du ikke behøver vaske din bil særligt ofte.

Du kan få den seneste generation af Ford Fiesta i hele 8 forskellige farver: grå, hvid, sort, blå, sølv, rød, brun og beige.

Ford Fiesta findes kun i biltypen hatchback

Hatchbacks er relativt kompakte, og byder på gode køreegenskaber samt godt med plads. Deres gode brændstoføkonomi gør at de er populære blandt byboer, for slet ikke at tale om hvor nemme de er at parkere.

Et populært alternativ til den amerikanske Ford Fiesta er Toyota Yaris

Ford Fiesta er en rimelig populær bil inden for sit segment, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Ford Fiesta.

Mest populære alternativer til Ford Fiesta

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende lille bil, og topkonkurrent til Ford Fiesta, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 af denne bil til salg på AutoUncle.

VW Polo er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 313 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Peugeot 208 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 306 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Ford Fiesta

Alle brændstoftyper for Ford Fiesta

Alle årgange for Ford Fiesta

Alle geartyper for Ford Fiesta

Alle biltyper for Ford Fiesta

Alle udstyrsvariant for Ford Fiesta

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.