Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

89 brugte Ford Kuga blev pristjekket

89 brugte Ford Kuga blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Ford Kuga er en yderst populær SUV

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den amerikanske Ford Kuga et glimrende valg. Der er pt. 195 brugte Ford Kuga til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får næsten et komplet overblik over alle brugte Ford Kuga til salg i landet.

Prisen for en brugt Ford Kuga

En brugt Ford Kuga kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstofforbrug, hvor mange kilometer bilen har kørt sammen med niveauet af udstyr i bilen.

Den ældste og billigste Ford Kuga koster DKK 99.900, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 406.900.

Udstyrslinje til Ford Kuga

Den seneste generation af Ford Kuga, ved navn KUGA SECOND GENERATION FACELIFT, blev lanceret i 2017, og findes i følgende udstyrsvarianter:

Når du sammenligner priser på brugte Ford Kuga, er det afgørende udelukkende at sammenligne med priserne på biler med lignende motor og udstyr. Hvis ikke, kan du komme til at nå frem til en forkert konklusion med hensyn til, hvilken bil du bør købe.

Med en gennemsnitspris på DKK 279.652 på AutoUncle, er Titanium den billigste udstyrsvariant. Til sammenligning koster den dyreste udstyrsvariant, Vignale, i gennemsnit DKK 379.102.

Vælg mellem flere brændstoftyper

Antal Ford Kuga på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Ford Kuga findes kun som suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Grå er den farve, der sælger bedst

Du kan få den nyeste generation af Ford Kuga i hele 8 forskellige nuancer, som er grå, hvid, sort, sølv, blå, rød, orange og beige.

Den bedstsælgende farve er grå, og der findes 40 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Snavs og mudder er svære at se på grå biler, hvilket betyder at man generelt ikke behøver vaske biler i denne farve specielt ofte.

Den anden mest populære farve er hvid med 29 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er sort med 26 biler til salg på AutoUncle.

Alternative biler til den amerikanske Ford Kuga

Selv om Ford Kuga er en særlig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til SUV'en.

Populære alternativer til Ford Kuga

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og topkonkurrent til Ford Kuga, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.

Alle områder for Ford Kuga

Alle brændstoftyper for Ford Kuga

Alle årgange for Ford Kuga

Alle geartyper for Ford Kuga

Alle biltyper for Ford Kuga

Alle udstyrsvariant for Ford Kuga

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.