Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

18 brugte Ford Taunus blev pristjekket

18 brugte Ford Taunus blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, Toyota og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Ford Taunus er en imponerende mini

Overvejer du at købe en brugt mini? Så er den amerikanske Ford Taunus et godt valg. AutoUncle har 16 brugte Ford Taunus til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig mere eller mindre en fuld oversigt over alle brugte Ford Taunus til salg i landet.

Hvad koster en brugt Ford Taunus?

Brugtbilsprisen for den amerikanske bil kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: dens årgang, brændstofeffektivitet, hvor langt bilen har kørt samt udstyr.

En brugt Ford Taunus koster mellem DKK 10.000 for den billigste variant og DKK 159.800 for den dyreste model.

Ford Taunus eksisterer kun som coupé

En coupé er en slags bil, der prioriterer stil og sporty kørsel. Undervognen er typisk stærkere og strammere end på en sedan eller SUV. Denne biltype passer bedst til folk uden børn og som sjældent har meget bagage med. Coupéer er som regel dyrere end tilsvarende sedanger og hatchbacks.

Toyota Aygo er et populært alternativ til den amerikanske Ford Taunus

Selv om Ford Taunus er en meget populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til minibilen.

Populære alternativer til Ford Taunus

  • Toyota Aygo
  • VW up!
  • Citroën C1
  • Fiat 500

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Ford Taunus, er Toyota Aygo. Der er 174 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 92.900.

Nummer to er VW up! med 139 biler til salg, og Citroën C1 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 138 biler til salg et godt alternativ til Ford Taunus.

Alle områder for Ford Taunus

Alle brændstoftyper for Ford Taunus

Alle geartyper for Ford Taunus

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.