Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

8 brugte Jaguar XF blev pristjekket

8 brugte Jaguar XF blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Jaguar XF

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en Jaguar XF et godt bud. AutoUncle har fundet 12 brugte Jaguar XF, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får tæt på en fuld oversigt over alle brugte Jaguar XF til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Jaguar XF?

En brugt Jaguar XF koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt og bilens udstyrsvariant.

Den billigste Jaguar XF kan fås til DKK 129.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 499.700.

Jaguar XF fås kun som sedan

Takket være deres design med fire døre, har sedaner længere været et populært valg for børnefamilier. Det er dog ved at ændre sig, da folk er begyndt at foretrække modeller med mere plads til bagage, såsom stationcars.

Jaguar XF har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Den seneste generation af Jaguar XF kører 16 km på literen. Til sammenligning kører en typisk executive bil omkring 8,625 kilometer på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Kører du typisk længere distancer, anbefaler vi diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Sort er den farve, der sælges flest af

Den seneste Jaguar XF fås i hele 5 forskellige nuancer, og de er sort, grå, sølv, hvid og beige.

Sort er den foretrukne farve for en Jaguar XF, og der findes 5 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Grå er den anden mest populære farve med 2 biler til salg, og sølv er den tredje mest populære med 2 biler til salg.

Topkonkurrenter til den engelske Jaguar XF

Selv om Jaguar XF er en særlig populær bil i sit segment, findes der andremuligheder, og især nedenstående biler er gode alternativer til en brugt Jaguar XF.

Mest populære valg som alternativ til Jaguar XF

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende executive bil, og topkonkurrent til Jaguar XF, er Opel Astra. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780, og lige nu kan du finde 174 af denne bil til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Audi A6 med 144 biler til salg lige nu, og Mercedes E220 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 98 biler til salg et godt alternativ til Jaguar XF.

Alle områder for Jaguar XF

Alle brændstoftyper for Jaguar XF

Alle geartyper for Jaguar XF

Alle biltyper for Jaguar XF

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.