Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

4 brugte Land Rover Range Rover Sport blev pristjekket

4 brugte Land Rover Range Rover Sport blev pristjekket

Fra Guloggratis, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Land Rover Range Rover Sport information

Interesseret i den engelske Land Rover Range Rover Sport? Der er pt. 13 brugte Land Rover Range Rover Sport til salg på AutoUncle, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig næsten en komplet oversigt over alle brugte Land Rover Range Rover Sport til salg i landet.

Hvad prislejet for en brugt Land Rover Range Rover Sport?

Der er fire primære faktorer, som spiller en afgørende rolle for, hvad en Land Rover Range Rover Sport kan koste som brugt: hvilken årgang modellen er fra, bilens brændstofforbrug, bilens kilometertal samt udstyrsniveau.

En brugt Land Rover Range Rover Sport koster mellem DKK 119.000 for den billigste variant og DKK 1.999.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Land Rover Range Rover Sport er ikke det mest miljøvenlige valg

Land Rover Range Rover Sport diesel kører cirka 13 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig SUV omkring 14,777 kilometer på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Land Rover Range Rover Sport fås kun som suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Topkonkurrenter til den engelske Land Rover Range Rover Sport

Selv om Land Rover Range Rover Sport er en yderst populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Land Rover Range Rover Sport.

Anbefalede alternativer til Land Rover Range Rover Sport

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og topkonkurrent til Land Rover Range Rover Sport, er Toyota C-HR. Der er 433 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 299.900.

Nissan Qashqai er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.

Alle områder for Land Rover Range Rover Sport

Alle brændstoftyper for Land Rover Range Rover Sport

Alle årgange for Land Rover Range Rover Sport

Alle geartyper for Land Rover Range Rover Sport

Alle biltyper for Land Rover Range Rover Sport

Alle udstyrsvariant for Land Rover Range Rover Sport

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.