Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

21 brugte Mercedes 300 blev pristjekket

21 brugte Mercedes 300 blev pristjekket

Fra carnext.dk, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes 300 er en interessant sportsvogn

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er den tyske Mercedes 300 et fremragende bud. AutoUncle har 15 brugte Mercedes 300 til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten en fuld oversigt over alle brugte Mercedes 300 til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Mercedes 300?

En brugt Mercedes 300 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang modellen er fra, brændstofeffektivitet, hvor langt bilen har kørt og niveauet af udstyr i bilen.

En brugt Mercedes 300 koster mellem DKK 59.900 for den billigste variant og DKK 699.900 for den dyreste model.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Mercedes 300 eksisterer kun som coupé

Coupéer sætter stil og sporty kørsel i fokus, og denne biltype har ofte en stærkere og strammere undervogn end, for eksempel, en sedan eller SUV. Denne model er bedst til folk uden børn og andre, der sjældent har meget bagage med. De er som regel dyrere end tilsvarende sedaner eller hatchbacks.

Topkonkurrenter til den tyske Mercedes 300

Selv om Mercedes 300 er super populær, har den et par konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes 300 finder du nedenstående biler.

Anbefalede alternativer til Mercedes 300

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mercedes 300, er Chevrolet Corvette. Der er 46 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 229.000.

Et andet godt bud på en lignende bil er en BMW 420 Gran Coupé med 41 biler til salg i øjeblikket, og sidst, men ikke mindst, er Porsche 911 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 34 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Mercedes 300

Alle brændstoftyper for Mercedes 300

Alle geartyper for Mercedes 300

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.