Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

16 brugte Mitsubishi Eclipse Cross blev pristjekket

16 brugte Mitsubishi Eclipse Cross blev pristjekket

Fra Terminalen, Toyota og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Mitsubishi Eclipse Cross

Interesseret i den japanske Mitsubishi Eclipse Cross? På AutoUncle kan du finde 12 brugte Mitsubishi Eclipse Cross til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en fuld oversigt over alle brugte Mitsubishi Eclipse Cross til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Mitsubishi Eclipse Cross?

En brugt Mitsubishi Eclipse Cross koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: årgang, bilens brændstofforbrug, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne udstyr.

Den billigste Mitsubishi Eclipse Cross kan købes for DKK 234.900, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 359.900.

Mitsubishi Eclipse Cross eksisterer kun i biltypen suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Er der tale om korte ture, bør du overveje eller benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Grå er det mest populære farvevalg

Du kan få den nyeste generation af Mitsubishi Eclipse Cross i hele 6 forskellige nuancer, som er grå, sort, hvid, brun, rød og sølv.

Den mest populære farve er grå, og lige nu findes der 3 Mitsubishi Eclipse Cross i farven grå til salg på AutoUncle.

Snavs og mudder er svære at se på grå biler, hvilket betyder at man generelt ikke behøver vaske biler i denne farve specielt ofte.

Sort er den anden mest populære farve med 2 biler til salg, og hvid er den tredje mest populære med 2 biler til salg.

Konkurrerende biler til den japanske Mitsubishi Eclipse Cross

Der findes nogle lignende biler til Mitsubishi Eclipse Cross, og især nedenstående biler er gode alternativer til SUV'en.

Foretrukne alternativer til Mitsubishi Eclipse Cross

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mitsubishi Eclipse Cross, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Renault Captur er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 277 biler til salg et godt alternativ til Mitsubishi Eclipse Cross.

Alle områder for Mitsubishi Eclipse Cross

Alle brændstoftyper for Mitsubishi Eclipse Cross

Alle årgange for Mitsubishi Eclipse Cross

Alle geartyper for Mitsubishi Eclipse Cross

Alle biltyper for Mitsubishi Eclipse Cross

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.