Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

121 brugte Opel Astra blev pristjekket

121 brugte Opel Astra blev pristjekket

Fra Nettobiler, Toyota og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Opel Astra eksklusiv bil

Opel Astra tilbyder upåklagelige kørselskomfort, og bilens design har modtaget utallige priser. Der er pt. 174 brugte Opel Astra til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig næsten et samlet overblik over alle brugte Opel Astra til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Opel Astra?

Prisen for den tyske bil som brugt kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: hvilken årgang bilen er fra, brændstofforbruget, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne niveauet af udstyr i bilen.

Den billigste Opel Astra kan fås til DKK 4.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 214.900.

Opel Astra udstyrsniveau

Den seneste generation af Opel Astra, kendt som ASTRA K, blev lanceret i 2016. Udstyrsvarianten hedder Opel Astra Enjoy, og har en gennemsnitspris på DKK 151.150

Opel Astra er mere miljøvenlig end lignende biler

Den seneste generation af Opel Astra kører omkring 23 km per liter benzin. Til sammenligning kører en almindelig executive bil 8,625 km på literen.

Du kan få din Opel Astra med to forskellige brændstoftyper

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, anbefaler vi, at du vælger diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer. Antal Opel Astra til salg på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Sort er det mest populære farvevalg

Sort er den foretrukne farve for en Opel Astra, og der er 33 Opel Astra i farven sort til salg på AutoUncle pt.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den seneste generation af Opel Astra i hele 9 forskellige nuancer, og de er sort, grå, sølv, blå, rød, hvid, grøn, brun og beige.

Stationcar er mere populær end hatchback

Stationcar er den foretrukne biltype blandt Opel Astra bilister. Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

AutoUncles udbud af Opel Astra sorteret efter biltype: - Opel Astra stationcar: 78 biler til en gennemsnitspris på DKK 172.249 - Opel Astra hatchback: 34 biler til en gennemsnitspris på DKK 149.562

Populære alternativer til dig, der overvejer en Opel Astra

Til trods for, at Opel Astra er den mest populære bil inden for sit segment i Danmark, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Opel Astra.

Mest populære valg som alternativ til Opel Astra

  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den andenbedst sælgende executive bil, og et godt alternativ til en Opel Astra, er Audi A6med en gennemsnitspris på DKK 559.800, og der er 144 af denne bil til salg i Danmark lige nu. Et andet godt alternativ er en Mercedes E220 med 144 biler til salg. Sidst men ikke mindst, har vi en Mercedes E300, som er den 4. mest populære bil og samtidig et godt valg til dig, der søger et alternativ til Opel Astra. Der er pt. 93 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Opel Astra

Alle brændstoftyper for Opel Astra

Alle årgange for Opel Astra

Alle geartyper for Opel Astra

Alle biltyper for Opel Astra

Alle udstyrsvariant for Opel Astra

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.