-
 
-
-
 
-
 

Udstyr

Stand og ejerforhold

Inkluder også

Opel – Pris sammenligning på brugte Opel

Lidt om Opel

Med hovedkvarter i Rüsselsheim, Tyskland, ligger Opel sig op at den stolte tyske tradition for bilmærker. Oprettet tilbage i 1862 af Adam Opel, og med bilproduktion som startede i 1899, er dette mærke et af de ældste nulevende bilmærker. Med sloganet ”Wir Leben Autos”, løst oversat til ”Vi lever for biler”. Den tyske fabrikant er også kendt for deres folkelighed samt for at levere biler der er meget rummelige og praktiske.

Ting man skal være særligt opmærksom på i tilfælde af at man køber en brugt Opel er bilens affjedring samt undervogn da der er en tendens til skavanker i disse områder. Ligeledes skal man være opmærksom på at bremserne og ting som kontrollamper og bremserør kan ofte også være problematiske.

Læs mere om Opel

Alle Opel modeller

Lidt mere om Opel

Flere navne

Opel er især kendt for deres Astra-, Corsa-, og Vectra modeller. Det skal også nævnes at de deler produktion med søsterselskabet Vauxhall hvilket gør at du ofte vil se deres modeller i udlandet, specielt England, med dette logo på fronten. Begge er ejet af amerikanske Generel Motors som har valgt at beholde mærkerne, men strømline modellerne. Forskellen mellem Opel og Vauxhall er derfor ikke mere end blot navnet i de fleste tilfælde.

Kvalitet

På de nyere biler har Opel gjort en stor indsats for at hæve kvaliteten. Der er blevet lagt væsentlig mere vægt på designet og køreglæden. Ligeledes har betjeningen af bilens indretning fået en overhaling fungerer mere væsentlig mere intuitivt end tidligere. Komforten i modellerne er også kommet i højsædet, med en mere støjsvag kabine og mere benplads hvilket giver en større køreglæde. Sikkerheden er også kommet i højsædet. Opel’s patenterede SafeTec teknologi opnåede den højest mulige karakter ved Euro NCAP’s seneste crash tests.

Det tyske mærke er også et af de bil mærker som vil være med på den grønne bølge og har investeret kraftigt i udviklingen af innovative og brændstofsbesvarende motorer i et forsøg på at skåne miljøet. Noget som vi allerede har fået en lille forsmag på med deres Opel Ampera som ikke alene skåner miljøet, men også er anslået til at koste omkring en femtedel af hvad en normal benzin drevet bil koster i drift.