Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

36 brugte Renault Grand Scénic IV blev pristjekket

36 brugte Renault Grand Scénic IV blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Renault Grand Scénic IV er en nydelig MPV

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er en Renault Grand Scénic IV et godt bud. AutoUncle har 38 brugte Renault Grand Scénic IV til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre en samlet oversigt over alle brugte Renault Grand Scénic IV til salg i landet.

Prisen på en brugt Renault Grand Scénic IV

Brugtbilsprisen for den franske bil kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstofforbrug, kilometerantal og bilens udstyrsvariant.

Den ældste og billigste Renault Grand Scénic IV kan købes for DKK 99.900, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 269.795.

Udstyrsniveau til Renault Grand Scénic IV

Den seneste generation af Renault Grand Scénic IV, kendt som GRAND SC NIC IV, blev lanceret i 2017. Udstyrsvarianten hedder Renault Grand Scénic IV Zen, og har en gennemsnitspris på DKK 195.807

Renault Grand Scénic IV er mere miljøvenlig end lignende biler

En typisk MPV i Danmark kører 13,402 kilometer på literen, men den seneste generation af Renault Grand Scénic IV klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører 25 km på én liter diesel i gennemsnit.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Sort er det mest populære farvevalg

Den mest populære farve er sort, og der er 10 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Du kan få den nyeste generation af Renault Grand Scénic IV i hele 7 forskellige farver, og de er sort, grå, blå, hvid, sølv, beige og rød.

Renault Grand Scénic IV fås kun som mpv

MPV står for Multi-Purpose Vehicle. Den minder om en moderne familiebus. MPV er den største model på markedet, og er dermed perfekt til alle, der har brug for mange sæder og god plads til bagage.

Alternative biler til den franske Renault Grand Scénic IV

Renault Grand Scénic IV er en ret populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Renault Grand Scénic IV finder du nedenstående biler.

Andre populære alternativer til Renault Grand Scénic IV

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Renault Grand Scénic IV, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 af denne bil til salg på AutoUncle.

Ford S-MAX er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Citroën Grand C4 Picasso. Hos AutoUncle finder du lige nu 80 af denne bil til salg.

Alle områder for Renault Grand Scénic IV

Alle brændstoftyper for Renault Grand Scénic IV

Alle årgange for Renault Grand Scénic IV

Alle geartyper for Renault Grand Scénic IV

Alle biltyper for Renault Grand Scénic IV

Alle udstyrsvariant for Renault Grand Scénic IV

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.