Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

36 brugte Renault Trafic blev pristjekket

36 brugte Renault Trafic blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Renault Trafic er en interessant MPV

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er en Renault Trafic et glimrende bud. AutoUncle har 37 brugte Renault Trafic til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte Renault Trafic til salg i landet.

Prisen på en brugt Renault Trafic

Der findes fire primære faktorer, som spiller en afgørende rolle for, hvad en brugt Renault Trafic koster: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer bilen har kørt sammen med udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Renault Trafic kan fås for DKK 29.800, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 269.900.

Brændstofeffektiviteten er 16% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En standard MPV i Danmark kører 13,402 km på literen, men den seneste generation af Renault Trafic overgår gennemsnittet, og kører hele 16 km på literen.

Renault Trafic eksisterer kun i biltypen varevogn

Vans er populære når det kommer til kommercielle formål. Du kan også forvandle en normal bil til en van ved at fjerne bagsæderne.

Et populært alternativ til den franske Renault Trafic er VW Touran

Til trods for, at den franske Renault Trafic er en super populær bil i sit segment, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til MPV'en.

Anbefalede alternativer til Renault Trafic

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende MPV, og et populært alternativ til Renault Trafic, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 af denne bil til salg på AutoUncle.

Ford S-MAX er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Citroën Grand C4 Picasso. Hos AutoUncle finder du lige nu 80 af denne bil til salg.

Alle områder for Renault Trafic

Alle brændstoftyper for Renault Trafic

Alle årgange for Renault Trafic

Alle geartyper for Renault Trafic

Alle biltyper for Renault Trafic

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.