Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

53 brugte Suzuki SX4 S-Cross blev pristjekket

53 brugte Suzuki SX4 S-Cross blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Suzuki SX4 S-Cross er en interessant SUV

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en Suzuki SX4 S-Cross et fremragende bud. Du finder 61 brugte Suzuki SX4 S-Cross til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Suzuki SX4 S-Cross til salg i Danmark.

Hvad prislejet for en brugt Suzuki SX4 S-Cross?

En brugt Suzuki SX4 S-Cross koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: modellens årgang, modellens brændstofforbrug, hvor mange kilometer bilen har kørt samt niveauet af udstyr i bilen.

Den ældste og billigste Suzuki SX4 S-Cross koster DKK 94.750, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 265.900.

Udstyrsniveau til Suzuki SX4 S-Cross

Den seneste generation af Suzuki SX4 S-Cross, kendt som SX4 S CROSS, blev lanceret i 2014. Udstyrsvarianten hedder Suzuki SX4 S-Cross Active, og har en gennemsnitspris på DKK 181.697

Suzuki SX4 S-Cross er mere miljøvenlig end lignende biler

En standard SUV i Danmark kører omkring 14,777 km på literen, men den seneste generation af Suzuki SX4 S-Cross slår gennemsnittet, og kører hele 19 km på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi hybride, eller benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Suzuki SX4 S-Cross findes kun som suv

Sport Utility Vehicles, også kendt som SUV'er, er blandt de mest populære biler på markedet, takket være deres alsidige stil og høje sædehøjde.

Den bedstsælgende farve er grå

Den nyeste generation af Suzuki SX4 S-Cross er tilgængelig i 8 forskellige farver, og de er grå, hvid, sort, blå, rød, grøn, sølv og brun.

Grå er den bedstsælgende farve for en Suzuki SX4 S-Cross, og der er 18 Suzuki SX4 S-Cross i farven grå til salg på AutoUncle lige nu.

Snavs og mudder er svære at se på grå biler, hvilket betyder at man generelt ikke behøver vaske biler i denne farve specielt ofte.

Hvid er den anden mest populære farve med 11 biler til salg, og sort er den tredje mest populære med 7 biler til salg.

Toyota C-HR er et populært alternativ til den japanske Suzuki SX4 S-Cross

Til trods for, at den japanske Suzuki SX4 S-Cross er en super populær bil i sit segment, er der andremuligheder, og blandt de mest populære alternativer til Suzuki SX4 S-Cross finder du følgende biler.

Alternative biler til Suzuki SX4 S-Cross

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og et populært alternativ til Suzuki SX4 S-Cross, er Toyota C-HR. Lige nu er der 433 Toyota C-HR til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900.

Den anden mest populære bil er Nissan Qashqai med 327 biler til salg, og Renault Captur er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 277 biler til salg et godt alternativ til Suzuki SX4 S-Cross.

Alle områder for Suzuki SX4 S-Cross

Alle brændstoftyper for Suzuki SX4 S-Cross

Alle årgange for Suzuki SX4 S-Cross

Alle geartyper for Suzuki SX4 S-Cross

Alle biltyper for Suzuki SX4 S-Cross

Alle udstyrsvariant for Suzuki SX4 S-Cross

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.