Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

6 brugte Suzuki Splash blev pristjekket

6 brugte Suzuki Splash blev pristjekket

Fra carnext.dk, AndersenBiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Suzuki Splash

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er en Suzuki Splash et populært valg. Du finder 26 brugte Suzuki Splash til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får næsten en samlet oversigt over alle brugte Suzuki Splash til salg i landet.

Hvad skal jeg betale for en brugt Suzuki Splash?

Der er fire primære parametre, som har betydning for, hvad en brugt Suzuki Splash koster: bilens årgang, modellens brændstofforbrug, hvor meget bilens kilometertæller står på sammen med hvor meget udstyr bilen har.

Den ældste og billigste Suzuki Splash kan købes for DKK 25.500, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 59.900.

Suzuki Splash eksisterer kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

Suzuki Splash byder på enestående brændstofeffektivitet

En almindelig lille bil i Danmark kører 16,02 kilometer på literen, men den seneste generation af Suzuki Splash overgår gennemsnittet, og kører 21 km på én liter benzin i gennemsnit.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, så anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Danskerne fortrækker Suzuki Splash i sort

Den nyeste generation af Suzuki Splash findes i 7 forskellige nuancer, som er sort, grå, hvid, rød, brun, sølv og grøn.

Den mest populære farve er sort, og der er 7 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 3 biler til salg, og den tredje mest populære er hvid med 3 biler til salg.

Alternative biler til den japanske Suzuki Splash

Selv om Suzuki Splash er en særlig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til den lille bil.

Konkurrerende biler til Suzuki Splash

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende lille bil, og topkonkurrent til Suzuki Splash, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 af denne bil til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en VW Polo med 313 biler til salg lige nu, og Peugeot 208 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 306 biler til salg et godt alternativ til Suzuki Splash.

Alle brændstoftyper for Suzuki Splash

Alle geartyper for Suzuki Splash

Alle biltyper for Suzuki Splash

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.