Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

23 brugte Tesla Model S blev pristjekket

23 brugte Tesla Model S blev pristjekket

Fra carnext.dk, Nettobiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Tesla Model S er en af de mest solgte biler i Danmark

Med adskillige designpriser i bagagen, byder Tesla Model S på fremragende kørselskomfort. AutoUncle har fundet 47 brugte Tesla Model S, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Tesla Model S til salg i landet.

Prisen på en brugt Tesla Model S

Brugtbilsprisen for den amerikanske bil er afhængig af fire primære faktorer: hvilket årstal bilen er fra, brændstofforbruget, hvor meget bilens kilometertæller står på og hvor meget udstyr bilen har.

Prisen for en brugt Tesla Model S ligger fra DKK 236.500 for den billigste model til DKK 749.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Tesla Model S eksisterer kun i biltypen sedan

En sedan har oftest fire døre, hvilket gør at denne biltype er et populært valg for børnefamilier. Sedaner er dog knap så populære nu som de var før i tiden, da folk er begyndt at få øjnene op for stationcars, hvor der er mere plads til bagage.

Den mest populære farve er sort

Den seneste generation af Tesla Model S findes i 8 forskellige farver, og de er sort, grå, hvid, blå, grøn, rød, sølv og beige.

Sort er den mest populære farve for en Tesla Model S, og der findes 8 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Grå er den anden mest populære farve med 7 biler til salg, og hvid er den tredje mest populære med 4 biler til salg.

Andre biler til dig, der overvejer en Tesla Model S

Selv om Tesla Model S er den mest solgte bil inden for sit segment i Danmark, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Tesla Model S finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Tesla Model S

  • Aiways U5
  • Tesla Model X
  • Tesla Model Y

Den andenbedst sælgende elektriske bil inden for samme segment, og et godt alternativ til en Tesla Model S, er Aiways U5. Lige nu er der 18 af denne bil til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 283.900. Tesla Model X er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og der er pt. 18 af denne bil til salg i Danmark. Sidst men ikke mindst, har vi en Tesla Model Y, som er den 4. mest populære bil og samtidig et godt valg til dig, der søger et alternativ til Tesla Model S. Der er pt. 3 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Tesla Model S

Alle brændstoftyper for Tesla Model S

Alle årgange for Tesla Model S

Alle geartyper for Tesla Model S

Alle biltyper for Tesla Model S

Alle udstyrsvariant for Tesla Model S

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.