Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

73 brugte VW e-up! blev pristjekket

73 brugte VW e-up! blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, bilhandel.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW e-up! elektrisk mini

Med adskillige designpriser i bagagen, byder VW e-up! på upåklagelige kørselskomfort. På AutoUncle kan du finde 61 brugte VW e-up! til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig tæt på et fuldt overblik over alle brugte VW e-up! til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt VW e-up!?

Den populære VW e-up! som brugt koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: årgangen, modellens brændstofforbrug, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne udstyrsvarianten.

En brugt VW e-up! koster mellem DKK 117.800 for den billigste variant og DKK 189.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Hvid er den farve, der sælger bedst

Hvid er den mest populære farve for en VW e-up!, og der findes 26 VW e-up! i farven hvid til salg på AutoUncle lige nu.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den nyeste VW e-up! findes i 7 forskellige nuancer, som er hvid, sort, blå, sølv, rød, grå og guld.

VW e-up! findes kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der byder på fantastiske køreegenskaber samt god plads. Deres gode brændstoføkonomi samt det faktum, at de er nemme at parkere, gør, at hatchbacks er populære blandt byboer.

Alternative muligheder til dig, der overvejer en VW e-up!

Selv om VW e-up! er den bedst sælgende bil inden for sit segment i Danmark, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til VW e-up! finder du nedenstående biler.

Foretrukne alternativer til VW e-up!

  • Fiat 500e
  • Smart ForTwo Electric Drive
  • Skoda Citigo-e IV

Den andenbedst sælgende elektriske mini, og et godt alternativ til en VW e-up!, er Fiat 500e. Lige nu er der 48 af denne bil til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 227.900. Smart ForTwo Electric Drive er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og der er pt. 48 af denne bil til salg i Danmark. Sidst men ikke mindst, har vi en Skoda Citigo-e IV, som er den 4. mest populære bil og samtidig et godt valg til dig, der søger et alternativ til VW e-up!. Der er pt. 2 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for VW e-up!

Alle brændstoftyper for VW e-up!

Alle årgange for VW e-up!

Alle geartyper for VW e-up!

Alle biltyper for VW e-up!

Alle udstyrsvariant for VW e-up!

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.