Sælg din bil GRATIS på AutoUncle

Indtast nummerplade eller stelnummer

Her er 3 gode råd om, hvordan du bedst sætter din bil til salg:

1. Vurdering af bil og valg af udbudspris.

Det er flere måder at finde ud af, hvad en bil er værd. Du kan spørge en forhandler, hvad han vil give for bilen, eller bruge en bilpris-beregner på nettet. Men det, der giver bedste billlede af, hvad du kan få for din brugte biler, er, hvad andre biler på nettet står til salg til. Så kig på udbudsprisen på lignende biler og sammenlign mærke, model, år, km, motor, gear samt udstyr og se også på, hvor længe bilerne har stået til salg (hint: Du kan se liggetider, når du søger brugt bil på Autouncle.dk)

Anbefaling/konklusion: Find din salgspris ved at sammenligne med lignende biler til salg

– Læs mere om bilvurdering

2. Hvor lang tid tager det at sælge en bil?

Det kræver tålmodighed. Hvis du har meget travlt, kan du vælge at sælge bilen i ren handel til en forhandler. Så får man typisk en lavere pris end, hvis man annoncerer privat. Men omvendt får du også solgt bilen med det samme. Har du derimod tid til at vente på den rigtige køber, kan du opnå en højere salgspris ved selv at sætte bilen til salg. Men bliv ikke fristet til at sætte bilen til salg alt for dyrt. Det er nemt for bilkøberne at gennemskue høje priser, og du risikerer ikke at få nogen henvendelser på din annonce.

Anbefaling/konklusion: Sæt din bil salg til en konkurrencedygtig pris (lidt lavere en gennemsnittet)

– Med en salgsvurdering fra Autouncle bliver du guidet til, hvordan du skal prissætte din bil, alt efter hvor hurtigt du ønsker at sælge. Læs mere om Autouncles salgsvurdering her

3. Salg af bil privat eller til forhandler.

Om du skal sælge privat eller til forhandler afhænger meget af din situation og dit behov. Fordelen ved salg til forhandler er, at det går hurtigt, og at du eventuelt kan lave en byttehandel. Omvendt kan du ofte få mere for bilen, hvis du sælger privat især, hvis du har en ældre bil, der har kørt langt.

Anbefaling/konklusion: Sælg privat, hvis du har en bil, der er over 7 år gammel eller en bil, der har kørt langt.