Tjek Nummerplade Oplysning

Indtast nummerplade

Tjek nummerplade oplysninger – slå nummerpladen op

Tjek bilens kilometertal, tidligere synsrapport og restgæld før du køber

Med AutoUncle’s værktøj til nummerpladetjek kan du med bare bilens nummerplade søge i både Trafikstyrelsen og Bilbogen. Trafikstyrelsen gør det muligt for dig at tjekke nummerplade via søgning på bilens registreringsnummer eller stelnummer. Den giver dig de nødvendige oplysninger om den brugte bils kilometertal (herunder fusk, der skyldes at kilometertælleren er spolet tilbage), seneste synsdato, synsrapporter, fejl samt oplysninger om mærke, model, motorstørrelse og årgang. Bilbogen er en anden gratis tjeneste, hvor du kan tjekke restgæld i bil, ejerpant eller andre hæftelser. Desuden er der information om panthavere, pantebreve og bilens ejere.

Sådan virker AutoUncle’s nummerplade opslag

Når du taster registreringsnummeret ind ovenfor slår AutoUncle automatisk op i Trafikstyrelsen.dk’s system og henter seneste synsdatoer, kilometerstand registreret ved bilsyn og oplysninger om bilen blev godkendt, betinget godkendt eller ikke godkendt. Herefter slår vi op på Bilbogen via Tinglysning.dk. Note: I DMR (SKATs Digital Motor Register) kan du finde lignende stam informationer om bilen.

10% har forkerte nummerplade oplysninger

På Autouncle.dk er der gratis tjekket langt over 10.000 nummerplader og cirka 1 ud af 10 havde et utroværdigt km-tal. Tjek dit næste brugtbilkøb nemt, inden du skriver under på en slutseddel eller købskontrakt og gør en mere sikker brugtvognshandel. Der kan være snyd med kilometertælleren på alle typer af biler, så gør dig selv den tjeneste at tjekke om dette også er tilfældet for den bil du påtænker at købe. AutoUncle kontrollerer om kilometertallet er troværdigt ved at sammenligne det registrert km-tal ved hvert syn. Hvis km-tallet pludselig falder ved et syn, bliver det påpeget.

Generelt viser statistik fra AutoUncle på over 2000 biler at jo ældre bilen er, des større er risikoen for at kilometertallet er utroværdigt. Den mest logiske forklaring hertil er, at grundet bilens højere alder, vil bilen typisk have skiftet ejermænd oftere, hvilket øger hyppigheden for utroværdige kilometertal.

Vent et øjeblik
Opstarter 5%

AutoUncle indhenter nu informationerne til dig. Det tager typisk 4-8 sekunder.

Vi beklager, men der opstod en fejl.
Dette kan skyldes at:
  1. Tinglysning.dk eller Trafikstyrelsen.dk ikke svarer som forventet.
  2. Du bruger Internet Explorer med en forældet udgave af Flash Player
    forældet browser Opgrader Flash Player:
    Hent Flash Player her


For at være sikker på at problemet ikke ligger hos dig, kan du installere en mere moderne browser. Vi anbefaler Chrome


Har du opgivet den korrekte nummerplade?
Du er meget velkommen til at prøve igen

Den indtastede nummerplade kunne ikke findes hos Trafikstyrelsen


Har du opgivet den korrekte nummerplade?
Du er meget velkommen til at prøve igen

Bilens stelnummer kunne ikke findes i Tinglysningens register.


Du er sandsynligvis nødt til at rette direkte henvendelse til myndighederne.
Du er også meget velkommen til at prøve igen

Vi understøtter desværre ikke din browserversion


Tjek at både din browser- og Flash-version er opdateret.
Du kan finde en hurtig go' browser her: Hent Google Chrome
Du kan opdatere Flash player her: Opdater Flash player

ZU38773
Audi A3 2009
WU210483257109823
Bilen har umiddelbart ikke restgæld og ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal umiddelbart er troværdigt.
Bilen har umiddelbart ikke restgæld, men ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal er utroværdigt.
Bilen har umiddelbart ikke restgæld. Der er endnu ikke registreret information om bilens kilometertal.
Bilen har restgæld registreret. Der er endnu ikke registreret information om bilens kilometertal.
Bilen har restgæld registreret, men ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal umiddelbart er troværdigt.
Advarsel! Bilen har restgæld registreret, og ud fra kilometertal registreret ved de seneste syn, ser det ud til, at bilens kilometertal er utroværdigt.
Synshistorik
Der er endnu ikke registreret kilometertal ellers synsdata på bilen på Trafikstyrelsen.dk. Det skyldes sandsynligvis, at bilen er så ny, at den ikke har været til sit første bilsyn.
Trafikstyrelsen.dk har ikke registreret synrapporter på bilen.
Restgæld
✓ Ingen tinglyst gæld
Der er registreret gæld i bilen!

Se hele udskriften – Kopier stelnummer:

WU210483257109823

Gå til Tinglysning.dk ➝

Men husk nu

AutoUncle.dk er ikke ansvarlig for rigtigheden af den information eller de oplysninger, der hentes ind via tinglysning.dk og trafikstyrelsen.dk. Derfor er det vigtigt, at du selv følger linkene tilbage til kildesiderne og vurderer oplysningers rigtighed.

Husk også tage forbehold for, at bilen er gældfri og ubehæftet i slutsedlen, selvom dette ikke sikrer dig mod at hænge på gælden. Du kan læse mere om restgæld her: http://www.fdm.dk/bilkoeb/restgaeld

Synsdata og kilometertal fra før 20. Juni 2005 understøttes ikke af Trafikstyrelsen.