Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

86 brugte Ford Mondeo blev pristjekket

86 brugte Ford Mondeo blev pristjekket

Fra Guloggratis, AndersenBiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Ford Mondeo er blandt de mest solgte biler i Danmark

Med en række designpriser i bagagen, byder Ford Mondeo på fantastiske kørselskomfort. AutoUncle har 201 brugte Ford Mondeo til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte Ford Mondeo til salg i landet.

Hvad skal jeg betale for en brugt Ford Mondeo?

Den populære Ford Mondeo som brugt koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstoføkonomi, kilometerantal og hvor meget udstyr bilen har.

Den ældste og billigste Ford Mondeo kan fås for DKK 4.200, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 299.900.

Ford Mondeo er populær i stationcar-modellen

Udvalg af Ford Mondeo på AutoUncle sorteret efter biltype: - Ford Mondeo stationcar: 83 biler til en gennemsnitspris på DKK 219.207 - Ford Mondeo hatchback: 31 biler til en gennemsnitspris på DKK 212.619

Stationcar er den foretrukne biltype blandt Ford Mondeo bilister. Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

Brændstofeffektiviteten er 32% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En standard stor mellemklasse familiebil i Danmark kører 13,523 kilometer på literen, men den seneste generation af Ford Mondeo overstråler gennemsnittet, og kører hele 20 km på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi hybride, eller benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Få din Ford Mondeo med flere brændstoftyper

AutoUncles udbud af Ford Mondeo sorteret efter brændstoftype:

Grå er den mest populære farve

Du kan få den nyeste generation af Ford Mondeo i hele 9 forskellige nuancer, og de er grå, sort, hvid, sølv, rød, beige, blå, grøn og brun.

Den bedstsælgende farve er grå, og pt. findes der 47 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Det fantastiske ved grå biler er at de ikke skal vaskes ofte, da det er svært at se snavs og mudder på en grå bil.

Den anden mest populære farve er sort med 26 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er hvid med 14 biler til salg på AutoUncle.

Topkonkurrenter til den amerikanske Ford Mondeo

Selv om Ford Mondeo er en super populær bil, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den store familiebil.

Andre populære alternativer til Ford Mondeo

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Audi A4

Den bedst sælgende store familiebil, og et populært alternativ til Ford Mondeo, er VW Passat. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000, og lige nu kan du finde 408 af denne bil til salg på AutoUncle.

Mercedes C200 er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Audi A4 er også en populær bil inden for segmentet, og med 195 biler til salg er den også et godt alternativ til Ford Mondeo.

Alle områder for Ford Mondeo

Alle brændstoftyper for Ford Mondeo

Alle årgange for Ford Mondeo

Alle geartyper for Ford Mondeo

Alle biltyper for Ford Mondeo

Alle udstyrsvariant for Ford Mondeo

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.