Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

16 brugte VW Arteon blev pristjekket

16 brugte VW Arteon blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Toyota og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW Arteon er en fantastisk stor familiebil

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er en VW Arteon et godt valg. Du finder 33 brugte VW Arteon til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på en komplet oversigt over alle brugte VW Arteon til salg i Danmark.

Hvad prislejet for en brugt VW Arteon?

Brugtbilsprisen for den tyske bil varierer alt efter fire primære faktorer: bilens årgang, bilens brændstofeffektivitet, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne bilens udstyrsvariant.

Prisen for en brugt VW Arteon ligger fra DKK 339.900 for den billigste model til DKK 568.126 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Sedan eller hatchback?

VW Arteon findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er sedan. En sedan har oftest fire døre, hvilket gør at denne biltype er et populært valg for børnefamilier. Sedaner er dog knap så populære nu som de var før i tiden, da folk er begyndt at få øjnene op for stationcars, hvor der er mere plads til bagage.

VW Arteon har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En standard stor mellemklasse familiebil i Danmark kører 13,523 km på literen, men den seneste generation af VW Arteon overgår gennemsnittet, og kører hele 18 km på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok hybride, eller benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, anbefaler vi, at du vælger diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Sort er den farve, der sælger bedst

Du kan få den nyeste generation af VW Arteon i hele 8 forskellige farver: sort, grå, sølv, hvid, blå, gul, grøn og rød.

Den mest populære farve er sort, og der findes 7 VW Arteon i farven sort til salg på AutoUncle lige nu.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 7 biler til salg, og den tredje mest populære er sølv med 6 biler til salg.

Populære alternativer til den tyske VW Arteon

VW Arteon er en relativt populær bil inden for sit segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til en brugt VW Arteon.

Mest populære valg som alternativ til VW Arteon

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende store familiebil, og et populært alternativ til VW Arteon, er VW Passat. Lige nu er der 408 VW Passat til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000.

Mercedes C200 er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Ford Mondeo er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 201 biler til salg et godt alternativ til VW Arteon.

Alle områder for VW Arteon

Alle brændstoftyper for VW Arteon

Alle årgange for VW Arteon

Alle geartyper for VW Arteon

Alle biltyper for VW Arteon

Alle udstyrsvariant for VW Arteon

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.