Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

253 brugte VW Passat blev pristjekket

253 brugte VW Passat blev pristjekket

Fra Guloggratis, Toyota og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW Passat er blandt de mest solgte biler i Danmark

Med en række designpriser i bagagen, byder VW Passat på enestående kørselskomfort. AutoUncle har fundet 408 brugte VW Passat, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får næsten et fuldt overblik over alle brugte VW Passat til salg i landet.

Prisen på en brugt VW Passat

Den populære VW Passat som brugt koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal modellen er fra, brændstofeffektivitet, bilens kilometertal sammen med bilens udstyrsniveau.

Den ældste og billigste VW Passat kan købes for DKK 4.500, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 424.900.

Udstyrsniveau til VW Passat

Den seneste generation af VW Passat, ved navn PASSAT B8, blev lanceret i 2015, og findes i følgende udstyrsvarianter:

For at finde den bedste salgspris, er det vigtigt kun at sammenligne med priserne på biler med samme motor og udstyrsniveau. Hvis ikke, er der risiko for at træffe en forkert konklusion med hensyn til, hvilken bil du bør erhverve dig.

For at give dig et eksempel, har udstyrsvarienten kendt som Pro den højeste gennemsnitspris på DKK 412.133, hvorimod den billigste model, kendt som Comfortline, koster cirka DKK 216.216 på AutoUncle.

VW Passat findes i flere brændstoftyper

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer. Antal VW Passat til salg på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Den mest solgte farve er sort

Den bedstsælgende farve er sort, og lige nu er der 95 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Den seneste VW Passat er tilgængelig i hele 9 forskellige nuancer: sort, grå, sølv, hvid, blå, brun, grøn, beige og rød.

En populær karrosseritype for VW Passat er stationcar

VW Passat findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er stationcar. Stationcars er populære på det danske marked. De kombinerer fantastiske køreegenskaber med masser af plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Antal VW Passat til salg på AutoUncle sorteret efter biltype: - VW Passat stationcar: 233 biler til en gennemsnitspris på DKK 308.187 - VW Passat sedan: 59 biler til en gennemsnitspris på DKK 276.383

Populære alternativer til dig, der overvejer en VW Passat

På trods af, at VW Passat er den mest solgte bil inden for sit segment i Danmark, har den et par konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til VW Passat.

Konkurrerende biler til VW Passat

  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den andenbedst sælgende bil inden for samme segment, og et godt alternativ til en VW Passat, er Mercedes C200. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 185.000, og der findes pt. 292 af denne bil til salg i Danmark. Ford Mondeo er den tredje mest populære bil inden for samme segment, og dermed et godt alternativ. Du finder 292 af denne bile til salg her på AutoUncle. Et sidste bud på et alternativ til den populære VW er en Audi A4 med 195 biler til salg.

Alle områder for VW Passat

Alle brændstoftyper for VW Passat

Alle årgange for VW Passat

Alle geartyper for VW Passat

Alle biltyper for VW Passat

Alle udstyrsvariant for VW Passat

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.