Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

8 brugte VW Sharan blev pristjekket

8 brugte VW Sharan blev pristjekket

Fra Nettobiler, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW Sharan oversigt og historie

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er den tyske VW Sharan et populært valg. Du finder 6 brugte VW Sharan til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får næsten en fuld oversigt over alle brugte VW Sharan til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt VW Sharan?

Prisen for den tyske bil som brugt kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: årgangen, modellens brændstofforbrug, kilometertal sammen med udstyrsniveau.

Den ældste VW Sharan kan købes for DKK 10.000, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 269.900.

VW Sharan har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En typisk MPV i Danmark kører 13,402 kilometer på literen, men den seneste generation af VW Sharan overgår gennemsnittet, og kører hele 18 km på literen.

VW Sharan eksisterer kun i biltypen mpv

Multi-Purpose Vehicles, eller MPV'er, minder om moderne busser, og de er dermed populære blandt større familier. Det er den største biltype på markedet, så den er perfekt til enhver, som har brug for mange sæder og god plads til bagage.

Et populært alternativ til den tyske VW Sharan er VW Touran

Selv om VW Sharan er bemærkelsesværdig populær, har den et par konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt VW Sharan.

Mest populære valg som alternativ til VW Sharan

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende MPV, og det bedste alternativ til VW Sharan, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 af denne bil til salg på AutoUncle.

Ford S-MAX er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Citroën Grand C4 Picasso. Hos AutoUncle finder du lige nu 80 af denne bil til salg.

Alle områder for VW Sharan

Alle brændstoftyper for VW Sharan

Alle geartyper for VW Sharan

Alle biltyper for VW Sharan

Alle udstyrsvariant for VW Sharan

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.