Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

151 brugte Hyundai i20 blev pristjekket

151 brugte Hyundai i20 blev pristjekket

Fra carplace.dk, Guloggratis og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Hyundai i20 er en fantastisk lille bil

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er den sydkoreanske Hyundai i20 et populært valg. AutoUncle har 82 brugte Hyundai i20 til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten et samlet overblik over alle brugte Hyundai i20 til salg i landet.

Hvad prislejet for en brugt Hyundai i20?

Brugtbilsprisen for den sydkoreanske bil kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: modellens årgang, modellens brændstofforbrug, kilometerantal sammen med niveauet af udstyr i bilen.

Prisen for en brugt Hyundai i20 ligger fra DKK 29.899 for den billigste model til DKK 299.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Hyundai i20 er populær som hatchback

Ud af de forskellige Hyundai i20 biltyper er hatchback den mest populære. Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

Hyundai i20 byder på enestående brændstofeffektivitet

Den seneste generation af Hyundai i20 kører omkring 22 km per liter benzin. Til sammenligning kører en gennemsnitlig lille bil omkring 16,02 kilometer på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Hyundai i20 findes i to forskellige brændstoftyper

AutoUncles udvalg af Hyundai i20 sorteret efter brændstoftype:

Hvid er den foretrukne farve

Du kan få den nyeste generation af Hyundai i20 i hele 10 forskellige nuancer, som er hvid, grå, blå, rød, sort, sølv, guld, brun, turquoise og orange.

Hvid er den bedstsælgende farve for en Hyundai i20, og der er 14 Hyundai i20 i farven hvid til salg på AutoUncle pt.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Grå er den anden mest populære farve med 6 biler til salg, og blå er den tredje mest populære med 6 biler til salg.

Toyota Yaris er et populært alternativ til den sydkoreanske Hyundai i20

Selv om den sydkoreanske bil er yderst populær, har den et par konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Hyundai i20 finder du nedenstående biler.

Alternative biler til Hyundai i20

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Hyundai i20, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 til salg på AutoUncle.

Det næste alternativ er en VW Polo med 313 biler til salg lige nu, og det tredje bedste alternativ er Peugeot 208 med 306 biler til salg.

Alle områder for Hyundai i20

Alle brændstoftyper for Hyundai i20

Alle årgange for Hyundai i20

Alle geartyper for Hyundai i20

Alle biltyper for Hyundai i20

Alle udstyrsvariant for Hyundai i20

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.