Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

4 brugte Citroën C5 blev pristjekket

4 brugte Citroën C5 blev pristjekket

Fra Terminalen, bilhandel.dk og 348 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Citroën C5 er en interessant stor familiebil

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er en Citroën C5 et fremragende valg. Der er pt. 29 brugte Citroën C5 til salg på AutoUncle, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre en komplet oversigt over alle brugte Citroën C5 til salg i Danmark.

Hvad prislejet for en brugt Citroën C5?

Brugtbilsprisen for den franske bil kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: bilens årgang, brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer bilen har kørt for ikke at nævne bilens udstyrsniveau.

Den ældste Citroën C5 kan købes for DKK 5.000, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 99.900.

Stationcar eller sedan?

Ud af de forskellige Citroën C5 biltyper er stationcar den mest populære. Stationcars er populære på det danske marked. De kombinerer fantastiske køreegenskaber med masser af plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Citroën C5 har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Den seneste generation af Citroën C5 kører cirka 18 km på literen. Til sammenligning kører en standard stor familiebil omkring 13,523 kilometer på literen.

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Sort er det mest populære farvevalg

Den nyeste Citroën C5 findes i 6 forskellige farver, som er sort, grå, sølv, blå, grøn og hvid.

Sort er den mest populære farve for en Citroën C5, og der er pt. 7 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 5 biler til salg, og den tredje mest populære er sølv med 3 biler til salg.

Et populært alternativ til den franske Citroën C5 er VW Passat

Selv om den franske bil er blandt de mest solgte biler i sit segment, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Citroën C5.

Mest populære valg som alternativ til Citroën C5

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Citroën C5, er VW Passat. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000, og lige nu kan du finde 408 af denne bil til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Mercedes C200 med 292 biler til salg pt., og sidst, men ikke mindst, er Ford Mondeo den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 201 af denne bil til salg i Danmark.