Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

Alle brugte DS Automobiles efter model

Alle brugte DS Automobiles efter model

Fra autotorvet.dk, bilhandel.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt DS Automobiles DS5?

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er den franske DS Automobiles DS5 et glimrende bud. Der er pt. 7 brugte DS Automobiles DS5 til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten et samlet overblik over alle brugte DS Automobiles DS5 til salg i landet.

Hvad koster en brugt DS Automobiles DS5?

En brugt DS Automobiles DS5 koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang modellen er fra, brændstoføkonomi, kilometertal samt udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt DS Automobiles DS5 ligger fra DKK 103.500 for den billigste model til DKK 259.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

DS Automobiles DS5 har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En almindelig stor mellemklasse familiebil i Danmark kører 13,523 kilometer på literen, men den seneste generation af DS Automobiles DS5 slår gennemsnittet, og kører 23 km på én liter diesel i gennemsnit.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

DS Automobiles DS5 eksisterer kun i biltypen hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der byder på fantastiske køreegenskaber samt god plads. Deres gode brændstoføkonomi samt det faktum, at de er nemme at parkere, gør, at hatchbacks er populære blandt byboer.

Alternative biler til den franske DS Automobiles DS5

DS Automobiles DS5 har nogle konkurrerende biler fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til DS Automobiles DS5 finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til DS Automobiles DS5

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til DS Automobiles DS5, er VW Passat. Der er 408 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 289.000.

Mercedes C200 er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Mondeo med 201 biler til salg.

Alle modeller for DS Automobiles

Alle områder for DS Automobiles

Alle brændstoftyper for DS Automobiles

Alle årgange for DS Automobiles

Alle geartyper for DS Automobiles

Alle biltyper for DS Automobiles

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.