Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

392 brugte VW ID4 blev pristjekket

392 brugte VW ID4 blev pristjekket

Fra Terminalen, Guloggratis og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW ID4 er blandt de mest solgte biler i Danmark

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er en VW ID4 et glimrende valg. Der er pt. 76 brugte VW ID4 til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre en komplet oversigt over alle brugte VW ID4 til salg i landet.

Hvad koster en brugt VW ID4?

Der findes fire primære forhold, som spiller en afgørende rolle for, hvad en brugt VW ID4 koster: hvilken årgang modellen er fra, modellens brændstofforbrug, hvor langt bilen har kørt og udstyrsvarianten.

Den ældste VW ID4 kan købes for DKK 362.900, hvorimod den mest veludstyrede model koster omkring DKK 529.900.

Udstyr til VW ID4

Den seneste generation af VW ID4, kendt som ID4, blev lanceret i 2020. Udstyrsvarianten hedder VW ID4 Pro Performance, og har en gennemsnitspris på DKK 427.372

VW ID4 eksisterer kun i biltypen suv

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og dette er uden tvivl en af de mest populære slags biler på markedet. De er alsidige, og så har de en højere sædehøjde end en standard bil, hvilket folk er vilde med.

Andre muligheder til dig, der overvejer en VW ID4

Til trods for, at VW ID4 er den mest solgte bil inden for sit segment i Danmark, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til VW ID4 finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til VW ID4

  • Hyundai Kona
  • Audi E-Tron
  • Peugeot e-2008

Som den anden mest populære bil inden for samme segment er Hyundai Kona det bedste bud på en alternativ bil til dig, der kunne være interesseret i andre biler end i den tyske ID4. Du finder 75 af denne bil til salg her på AutoUncle med en gennemsnitspris på DKK 234.900.

Et andet godt alternativ er Audi E-Tron, som er den tredje mest solgte bil inden for segmentet. Der er pt. 75 af denne bil til salg i Danmark. Den fjerde mest populære bil inden for segmentet er Peugeot e-2008, og med 45 biler til salg i Danmark lige nu, er den også et godt alternativ til en VW ID4.

Alle områder for VW ID4

Alle brændstoftyper for VW ID4

Alle årgange for VW ID4

Alle geartyper for VW ID4

Alle biltyper for VW ID4

Alle udstyrsvariant for VW ID4

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.