Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

31 brugte VW e-Golf blev pristjekket

31 brugte VW e-Golf blev pristjekket

Fra carnext.dk, Guloggratis og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW e-Golf er en af de mest solgte biler i Danmark

VW e-Golf tilbyder fantastisk kørselskomfort, og bilens design har modtaget adskillige priser. AutoUncle har fundet 101 brugte VW e-Golf, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte VW e-Golf til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt VW e-Golf?

Prisen for den populære VW e-Golf som brugt er afhængig af fire primære faktorer: modellens årgang, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer bilen har kørt samt udstyrsniveau.

Den ældste og billigste VW e-Golf kan købes for DKK 147.700, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 219.900.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Er der tale om korte ture, bør du overveje elektriske eller benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Den mest populære farve er hvid

De fleste kunder foretrækker VW e-Golf i hvid, og der findes 41 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Du kan få den seneste generation af VW e-Golf i hele 6 forskellige nuancer, som er hvid, sølv, blå, grå, sort og beige.

VW e-Golf findes kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler med fantastiske køreegenskaber samt godt med plads. De byder på god brændstoføkonomi og er nemme at parkere, hvilket gør at de er populære blandt byboer.

Alternative muligheder til dig, der overvejer en VW e-Golf

Til trods for, at VW e-Golf er den mest populære bil inden for sit segment i Danmark, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til den elektriske VW e-Golf.

Alternative biler til VW e-Golf

  • VW ID3
  • Kia e-Niro
  • Nissan Leaf

Den anden mest populære bil i Danmark inden for samme segment er VW ID3, og det gør bilen til et populært alternativ til dig, der måske søger andre biler. Lige nu er der 71 af denne bil til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900.

Kia e-Niro er, som den tredje mest populære bil inden for segmentet, også et godt alternativ. Den finder du 71 af til salg i Danmark lige nu. Sidste bud på et alternativ har vi en Nissan Leaf med 43 biler til salg her på AutoUncle.

Alle områder for VW e-Golf

Alle brændstoftyper for VW e-Golf

Alle årgange for VW e-Golf

Alle geartyper for VW e-Golf

Alle biltyper for VW e-Golf

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.