Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

34 brugte Hyundai Ioniq blev pristjekket

34 brugte Hyundai Ioniq blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Hyundai Ioniq er en bedst sælgende elektrisk lille familiebil

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Hyundai Ioniq et glimrende valg. AutoUncle har fundet 32 brugte Hyundai Ioniq, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på en samlet oversigt over alle brugte Hyundai Ioniq til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Hyundai Ioniq?

Der er fire primære parametre, som spiller en afgørende rolle for, hvad en brugt Hyundai Ioniq koster: hvilken årgang bilen er fra, modellens brændstoføkonomi, hvor langt bilen har kørt samt hvor meget udstyr bilen har.

Den ældste og billigste Hyundai Ioniq kan købes for DKK 153.900, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 244.900.

Hyundai Ioniq findes kun i biltypen sedan

Takket være deres design med fire døre, har sedaner længere været et populært valg for børnefamilier. Det er dog ved at ændre sig, da folk er begyndt at foretrække modeller med mere plads til bagage, såsom stationcars.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi hybride, elektriske biler.

Kører du typisk længere distancer, anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Vælg mellem flere brændstoftyper

AutoUncles udvalg af Hyundai Ioniq sorteret efter brændstoftype:

Hvid er den mest populære farve

Du kan få den seneste generation af Hyundai Ioniq i hele 7 forskellige farver, som er hvid, sølv, grå, sort, orange, brun og blå.

Hvid er den foretrukne farve for en Hyundai Ioniq, og der findes 12 Hyundai Ioniq i farven hvid til salg på AutoUncle lige nu.

Hvid er en elegant og klassisk farve, men den har også nogle ulemper. For eksempel bliver en hvid bil hurtigt beskidt, så den skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra sin bedste side.

Sølv er den anden mest populære farve med 4 biler til salg, og grå er den tredje mest populære med 3 biler til salg.

Alternative biler til den sydkoreanske Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq er en nogenlunde populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Hyundai Ioniq finder du nedenstående biler.

Mest populære alternativer til Hyundai Ioniq

  • VW e-Golf
  • VW ID3
  • Kia e-Niro
  • Nissan Leaf

Den bedst sælgende elektriske lille familiebil, og det bedste alternativ til Hyundai Ioniq, er VW e-Golf. Der er 101 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 184.900.

VW ID3 er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 71 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Kia e-Niro med 51 biler til salg.

Alle områder for Hyundai Ioniq

Alle brændstoftyper for Hyundai Ioniq

Alle årgange for Hyundai Ioniq

Alle geartyper for Hyundai Ioniq

Alle biltyper for Hyundai Ioniq

Alle udstyrsvariant for Hyundai Ioniq

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.