Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

58 brugte Skoda Superb blev pristjekket

58 brugte Skoda Superb blev pristjekket

Fra Terminalen, carnext.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Skoda Superb er blevet en populær stor familiebil

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er en Skoda Superb et populært valg. Der er pt. 112 brugte Skoda Superb til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får tæt på et komplet overblik over alle brugte Skoda Superb til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Skoda Superb?

Prisen for en brugt Skoda Superb varierer alt efter fire primære faktorer: hvilken årgang modellen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer den har kørt og hvor meget udstyr bilen har.

Den ældste og billigste Skoda Superb koster DKK 64.900, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 459.900.

Udstyrsniveau til Skoda Superb

Den seneste generation af Skoda Superb, kendt som SUPERB B8, blev lanceret i 2016. Udstyrsvarianten hedder Skoda Superb Style, og har en gennemsnitspris på DKK 298.833

Brændstofeffektiviteten er 39% bedre end gennemsnittet for lignende biler

Skoda Superb benzin kører cirka 22 km på literen. Til sammenligning kører en normal stor familiebil omkring 13,523 kilometer på literen.

Brændstoftyper til Skoda Superb

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere hybride, eller benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer. Skoda Superb til salg på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Sort er det mest populære farvevalg

Sort er den mest populære farve for en Skoda Superb, og der findes 24 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Den seneste Skoda Superb er tilgængelig i 6 forskellige farver, som er sort, grå, sølv, hvid, blå og brun.

Skoda Superb er populær i stationcar-modellen

Stationcar er den foretrukne biltype blandt Skoda Superb bilister. Stationcars er meget populære for tiden. De kombinerer enestående køreegenskaber med god plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

AutoUncles udbud af Skoda Superb sorteret efter biltype: - Skoda Superb stationcar: 61 biler til en gennemsnitspris på DKK 366.782 - Skoda Superb hatchback: 15 biler til en gennemsnitspris på DKK 312.880

VW Passat er et populært alternativ til den tjekkiske Skoda Superb

Skoda Superb er en ret populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Skoda Superb finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til Skoda Superb

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Skoda Superb, er VW Passat. Lige nu er der 408 VW Passat til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000.

Mercedes C200 er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Ford Mondeo. Hos AutoUncle finder du lige nu 201 af denne bil til salg.

Alle områder for Skoda Superb

Alle brændstoftyper for Skoda Superb

Alle årgange for Skoda Superb

Alle geartyper for Skoda Superb

Alle biltyper for Skoda Superb

Alle udstyrsvariant for Skoda Superb

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.