Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Chrysler Stratus blev pristjekket

1 brugte Chrysler Stratus blev pristjekket

Fra Nettobiler, AndersenBiler og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Chrysler Stratus

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er den amerikanske Chrysler Stratus et fremragende bud. AutoUncle har 3 brugte Chrysler Stratus til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en komplet oversigt over alle brugte Chrysler Stratus til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Chrysler Stratus

Prisen for den amerikanske bil som brugt er afhængig af fire primære faktorer: hvilken årgang modellen er fra, brændstofeffektivitet, hvor meget bilens kilometertæller står på og niveauet af udstyr i bilen.

En brugt Chrysler Stratus koster mellem DKK 14.999 for den billigste variant og DKK 69.900 for den dyreste model.

Brændstofeffektiviteteten for Chrysler Stratus er lavere end gennemsnittet

Den gennemsnitlige stor mellemklasse familiebil i Danmark kører 13,523 kilometer på literen, hvorimod Chrysler Stratus benzin kører 9 kilometer på literen.

Lilla er den foretrukne farve

Den mest populære farve er lilla, og der er 1 Chrysler Stratus i farven lilla til salg på AutoUncle.

Chrysler Stratus eksisterer i 2 forskellige farver: lilla og rød.

Cabriolet eller sedan?

Chrysler Stratus findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er cabriolet. En cabriolet er en fantastisk måde at give kørselsoplevelsen en helt ny dimension på. Nu til dags kan man som regel køre en cabriolet hele året rundt, da de fleste modeller har en god kaleche og er udstyret til alt slags vejr. Det er værd at notere at cabrioleter normalt er tungere end normale biler. Grundet det manglende tag, anvendes der fortykningsmiddel under bilen for at styrke undervognen.

Populære alternativer til den amerikanske Chrysler Stratus

Chrysler Stratus har flere forskellige konkurrerende biler fra samme segment, og især følgende biler er gode alternativer til den elektriske Chrysler Stratus.

Foretrukne alternativer til Chrysler Stratus

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende store familiebil, og det bedste alternativ til Chrysler Stratus, er VW Passat. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000, og lige nu kan du finde 408 af denne bil til salg på AutoUncle.

Mercedes C200 er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Mondeo med 201 biler til salg.