Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

Alle brugte Aston Martin efter model

Alle brugte Aston Martin efter model

Fra AndersenBiler, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Aston Martin DBS oversigt og historie

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en Aston Martin DBS et godt bud. Der er pt. 2 brugte Aston Martin DBS til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig næsten et fuldt overblik over alle brugte Aston Martin DBS til salg i landet.

Hvad koster en brugt Aston Martin DBS?

Der findes fire primære faktorer, som har betydning for prisen for en brugt Aston Martin DBS: bilens årgang, bilens brændstofeffektivitet, hvor meget bilens kilometertæller står på sammen med hvor meget udstyr bilen har.

Den billigste Aston Martin DBS kan fås til DKK 13.125, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 829.900.

Aston Martin DBS byder på enestående brændstofeffektivitet

Den seneste generation af Aston Martin DBS kører cirka 6 km på literen. Til sammenligning kører en standard sportsvogn omkring 5,016 kilometer på literen.

Aston Martin DBS findes kun som coupé

Coupéen er en biltype, der sætter fokus på stil og sporty kørsel. Denne slags bil har som regel en stærkere og strammere undervogn end en sedan eller SUV, og modellen passer bedst til folk uden børn og andre, der som regel ikke har meget med i bagagen. Coupéer er som regel dyrere end tilsvarende sedaner eller hatchbacks.

Populære alternativer til Aston Martin DBS

Selv om Aston Martin DBS er virkelig populær, har den et par konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Aston Martin DBS.

De største konkurrenter til Aston Martin DBS

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Aston Martin DBS, er Chevrolet Corvette. Der er 46 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 229.000.

Et andet godt bud på en lignende bil er en BMW 420 Gran Coupé med 41 biler til salg i øjeblikket, og det tredje bedste alternativ er Porsche 911 med 34 biler til salg.

Alle modeller for Aston Martin

Alle brændstoftyper for Aston Martin

Alle geartyper for Aston Martin