Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Audi A4 Allroad blev pristjekket

2 brugte Audi A4 Allroad blev pristjekket

Fra Nettobiler, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Køb en brugt Audi A4 Allroad

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er den tyske Audi A4 Allroad et glimrende valg. På AutoUncle kan du finde 1 brugte Audi A4 Allroad til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre en komplet oversigt over alle brugte Audi A4 Allroad til salg i landet.

Prisen for en brugt Audi A4 Allroad

En brugt Audi A4 Allroad kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: bilens årgang, modellens brændstofforbrug, bilens kilometertal for ikke at nævne udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt Audi A4 Allroad ligger fra DKK 299.800 for den billigste model til DKK 299.800 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Audi A4 Allroad findes kun som stationcar

Stationcars er meget populære for tiden. De kombinerer enestående køreegenskaber med god plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Audi A4 Allroad byder på enestående brændstofeffektivitet

Den seneste generation af Audi A4 Allroad kører 18 km på literen. Til sammenligning kører en standard stor familiebil omkring 13,523 kilometer på literen.

Topkonkurrenter til den tyske Audi A4 Allroad

Selv om Audi A4 Allroad er en bemærkelsesværdig populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Audi A4 Allroad finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Audi A4 Allroad

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Audi A4 Allroad, er VW Passat. Lige nu er der 408 VW Passat til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000.

Den anden mest populære bil er Mercedes C200 med 292 biler til salg, og det tredje bedste alternativ er Ford Mondeo med 201 biler til salg.