Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

94 brugte BMW 320 blev pristjekket

94 brugte BMW 320 blev pristjekket

Fra Nettobiler, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

BMW 320 er blevet en populær stor familiebil

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er en BMW 320 et glimrende bud. På AutoUncle kan du finde 147 brugte BMW 320 til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig tæt på en fuld oversigt over alle brugte BMW 320 til salg i Danmark.

Prisen på en brugt BMW 320

En brugt BMW 320 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang modellen er fra, bilens brændstofforbrug, hvor meget bilens kilometertæller står på for ikke at nævne niveauet af udstyr i bilen.

Den ældste og billigste BMW 320 kan købes for DKK 22.000, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 454.900.

Brændstofeffektiviteten er 41% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En normal stor mellemklasse familiebil i Danmark kører omkring 13,523 km på literen, men den seneste generation af BMW 320 overgår gennemsnittet, og kører 23 km på én liter diesel i gennemsnit.

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Grå er den foretrukne farve

Kunderne foretrækker BMW 320 i grå, og der er 19 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Det fantastiske ved grå biler er at de ikke skal vaskes ofte, da det er svært at se snavs og mudder på en grå bil.

Du kan få den seneste generation af BMW 320 i hele 7 forskellige farver, som er grå, sort, hvid, brun, blå, sølv og beige.

BMW 320 er populær som stationcar

Ud af de forskellige BMW 320 biltyper er stationcar den mest populære. Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

VW Passat er et populært alternativ til den tyske BMW 320

Selv om den tyske BMW 320 er blandt de mest populære biler i sit segment, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til BMW 320 finder du nedenstående biler.

Anbefalede alternativer til BMW 320

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til BMW 320, er VW Passat. Der er 408 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 289.000.

Mercedes C200 er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Ford Mondeo er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 201 biler til salg et godt alternativ til BMW 320.

Alle områder for BMW 320

Alle brændstoftyper for BMW 320

Alle årgange for BMW 320

Alle geartyper for BMW 320

Alle biltyper for BMW 320

Alle udstyrsvariant for BMW 320