Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

22 brugte BMW 420 Gran Coupé blev pristjekket

22 brugte BMW 420 Gran Coupé blev pristjekket

Fra AndersenBiler, Nettobiler og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

BMW 420 Gran Coupé er en af de mest solgte biler i Danmark

BMW 420 Gran Coupé tilbyder fremragende kørselskomfort, og bilens design har modtaget diverse priser. Du finder 41 brugte BMW 420 Gran Coupé til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får tæt på en komplet oversigt over alle brugte BMW 420 Gran Coupé til salg i landet.

Prisen for en brugt BMW 420 Gran Coupé

Prisen for den populære BMW 420 Gran Coupé som brugt kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: hvilket årstal bilen er fra, brændstofforbruget, kilometertal samt hvor meget udstyr bilen har.

Prisen for en brugt BMW 420 Gran Coupé ligger fra DKK 219.900 for den billigste model til DKK 349.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

BMW 420 Gran Coupé er mere miljøvenlig end lignende biler

BMW 420 Gran Coupé diesel kører cirka 25 km på literen. Til sammenligning kører en almindelig sportsvogn 5,016 km på literen.

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Sort er det mest populære farvevalg

Sort er den mest populære farve for en BMW 420 Gran Coupé, og der er 15 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Du kan få den seneste generation af BMW 420 Gran Coupé i hele 6 forskellige farver, som er sort, grå, blå, sølv, hvid og brun.

BMW 420 Gran Coupé findes kun som coupé

I en coupé, er der fokus på stil og sporty kørsel. Sammenlignet med en sedan eller SUV, er undervognen som regel stærkere og strammere. Denne slags bil passer bedst til folk uden børn, der ikke har brug for et stort bagagerum. Coupéer er ofte dyrere end tilsvarende sedaner og hatchbacks.

Chevrolet Corvette er et populært alternativ til den tyske BMW 420 Gran Coupé

Selv om BMW 420 Gran Coupé er en super populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til BMW 420 Gran Coupé finder du nedenstående biler.

Anbefalede alternativer til BMW 420 Gran Coupé

  • Chevrolet Corvette
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende sportsvogn, og et populært alternativ til BMW 420 Gran Coupé, er Chevrolet Corvette. Der er 46 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 229.000.

Den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Porsche 911. Hos AutoUncle finder du lige nu 34 af denne bil til salg. Sidst men ikke mindst, er Mazda MX5, som den fjerde mest populære bil inden for segmentet, også et godt bud på et alternativ til BMW 420 Gran Coupé. Der findes pt. 33 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for BMW 420 Gran Coupé

Alle brændstoftyper for BMW 420 Gran Coupé

Alle årgange for BMW 420 Gran Coupé

Alle geartyper for BMW 420 Gran Coupé

Alle biltyper for BMW 420 Gran Coupé

Alle udstyrsvariant for BMW 420 Gran Coupé