Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte BMW Isetta blev pristjekket

1 brugte BMW Isetta blev pristjekket

Fra Terminalen, Guloggratis og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

På udkig efter en brugt BMW Isetta?

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en BMW Isetta et godt valg. På AutoUncle kan du finde 1 brugte BMW Isetta til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig tæt på en fuld oversigt over alle brugte BMW Isetta til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt BMW Isetta?

Prisen for den tyske bil som brugt varierer alt efter fire primære faktorer: modellens årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt for ikke at nævne udstyrsniveau.

En brugt BMW Isetta koster mellem DKK 95.000 for den billigste variant og DKK 95.000 for den dyreste model.

BMW Isetta eksisterer kun som coupé

Coupéer sætter stil og sporty kørsel i fokus, og denne biltype har ofte en stærkere og strammere undervogn end, for eksempel, en sedan eller SUV. Denne model er bedst til folk uden børn og andre, der sjældent har meget bagage med. De er som regel dyrere end tilsvarende sedaner eller hatchbacks.

Et populært alternativ til den tyske BMW Isetta er Chevrolet Corvette

Der findes flere forskellige mulige alternativer til BMW Isetta, og blandt de mest populære alternativer til BMW Isetta finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til BMW Isetta

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende sportsvogn, og topkonkurrent til BMW Isetta, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 til salg på AutoUncle.

Det næste alternativ er en BMW 420 Gran Coupé med 41 biler til salg pt., og det tredje bedste alternativ er Porsche 911 med 34 biler til salg.