Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

5 brugte Bentley Continental GT blev pristjekket

5 brugte Bentley Continental GT blev pristjekket

Fra Nettobiler, autotorvet.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

På udkig efter en brugt Bentley Continental GT?

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en Bentley Continental GT et populært bud. Der er pt. 6 brugte Bentley Continental GT til salg på AutoUncle, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får næsten en komplet oversigt over alle brugte Bentley Continental GT til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Bentley Continental GT?

Prisen for en brugt Bentley Continental GT afhænger af fire primære faktorer: hvilket årstal bilen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med udstyr.

Den ældste og billigste Bentley Continental GT kan købes for DKK 4.368, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 2.299.900.

Bentley Continental GT har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Bentley Continental GT benzin kører 7 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig sportsvogn 5,016 km på literen.

Bentley Continental GT er populær som cabriolet

Ud af de forskellige Bentley Continental GT biltyper er cabriolet den mest populære. En cabriolet er en fantastisk måde at give kørselsoplevelsen en helt ny dimension på. Nu til dags kan man som regel køre en cabriolet hele året rundt, da de fleste modeller har en god kaleche og er udstyret til alt slags vejr. Det er værd at notere at cabrioleter normalt er tungere end normale biler. Grundet det manglende tag, anvendes der fortykningsmiddel under bilen for at styrke undervognen.

Et populært alternativ til Bentley Continental GT er Chevrolet Corvette

Der findes forskellige lignende biler til Bentley Continental GT, og især følgende biler er gode alternativer til sportsvognen.

Anbefalede alternativer til Bentley Continental GT

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende sportsvogn, og topkonkurrent til Bentley Continental GT, er Chevrolet Corvette. Lige nu er der 46 Chevrolet Corvette til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000.

BMW 420 Gran Coupé er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 41 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Porsche 911 med 34 biler til salg.

Alle brændstoftyper for Bentley Continental GT

Alle geartyper for Bentley Continental GT