Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

27 brugte Chevrolet Corvette blev pristjekket

27 brugte Chevrolet Corvette blev pristjekket

Fra carnext.dk, autotorvet.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Chevrolet Corvette sportsvogn

Chevrolet Corvette tilbyder enestående kørselskomfort, og bilens design har modtaget utallige priser. AutoUncle har 46 brugte Chevrolet Corvette til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten et samlet overblik over alle brugte Chevrolet Corvette til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Chevrolet Corvette?

Brugtbilsprisen for den amerikanske bil varierer alt efter fire primære faktorer: årgangen, bilens brændstofforbrug, hvor mange kilometer den har kørt og hvor meget udstyr bilen har.

Prisen for en brugt Chevrolet Corvette ligger fra DKK 149.500 for den billigste model til DKK 695.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Cabriolet er mere populær end coupé

Cabriolet er den klare favorit blandt Chevrolet Corvette bilister. En cabriolet er en fantastisk måde at give kørselsoplevelsen en helt ny dimension på. Nu til dags kan man som regel køre en cabriolet hele året rundt, da de fleste modeller har en god kaleche og er udstyret til alt slags vejr. Det er værd at notere at cabrioleter normalt er tungere end normale biler. Grundet det manglende tag, anvendes der fortykningsmiddel under bilen for at styrke undervognen.

Chevrolet Corvette byder på enestående brændstofeffektivitet

Chevrolet Corvette benzin kører omkring 9 km per liter benzin. Til sammenligning kører en standard sportsvogn 5,016 km på literen.

Sort er den farve, der sælger bedst

Den nyeste Chevrolet Corvette findes i 7 forskellige nuancer: sort, grøn, rød, sølv, gul, blå og hvid.

Sort er den mest populære farve for en Chevrolet Corvette, og der er 4 Chevrolet Corvette i farven sort til salg på AutoUncle lige nu.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grøn med 3 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er rød med 2 biler til salg på AutoUncle.

Alternative muligheder til dig, der overvejer en Chevrolet Corvette

Til trods for, at Chevrolet Corvette er den mest solgte bil inden for sit segment i Danmark, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Chevrolet Corvette finder du følgende biler.

Populære alternativer til Chevrolet Corvette

  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den anden mest solgte bil i Danmark inden for samme segment er BMW 420 Gran Coupé, og det gør bilen til et godt alternativ til dig, der måske søger andre biler. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 279.900, og lige nu kan du finde 41 af denne bil til salg i Danmark.

Et andet godt bud på en alternativ bil er Porsche 911, som er den tredje mest solgte bil inden for segmentet. På AutoUncle finder du pt. 41 af denne bil til salg. Mazda MX5 er, som den fjerde mest populære bil, et andet godt bud.

Alle områder for Chevrolet Corvette

Alle brændstoftyper for Chevrolet Corvette

Alle geartyper for Chevrolet Corvette

Alle biltyper for Chevrolet Corvette