Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

8 brugte Chevrolet Corvette C3 blev pristjekket

8 brugte Chevrolet Corvette C3 blev pristjekket

Fra Toyota, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Chevrolet Corvette C3

Leder du efter det bedste tilbud på en brugt bil? AutoUncle har fundet 6 brugte Chevrolet Corvette C3, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte Chevrolet Corvette C3 til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Chevrolet Corvette C3

Brugtbilsprisen for den amerikanske bil varierer alt efter fire primære faktorer: årgangen, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt sammen med bilens udstyrsvariant.

En brugt Chevrolet Corvette C3 koster mellem DKK 160.000 for den billigste variant og DKK 465.000 for den dyreste model.

Chevrolet Corvette C3 fås kun som cabriolet

Hvis du gerne vil give kørselsoplevelsen en helt ny dimension, er en cabriolet den perfekte løsning. De fleste moderne cabrioleter kan køres året rundt, takket være deres gode kalecher og vejrudstyr. Da en cabriolet ikke har et tag, styrkes undervognen med fortykningsmiddel, hvilket gør at cabrioleter er tungere end normale biler.

Et populært alternativ til den amerikanske Chevrolet Corvette C3 er Chevrolet Corvette

Til trods for, at Chevrolet Corvette C3 er blandt de bedst sælgende biler i sit segment, er der andrealternativer, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Chevrolet Corvette C3.

Foretrukne alternativer til Chevrolet Corvette C3

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Chevrolet Corvette C3, er Chevrolet Corvette. Lige nu er der 46 Chevrolet Corvette til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000.

Et andet godt bud på en lignende bil er en BMW 420 Gran Coupé med 41 biler til salg i øjeblikket, og sidst, men ikke mindst, er Porsche 911 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 34 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Chevrolet Corvette C3

Alle brændstoftyper for Chevrolet Corvette C3

Alle geartyper for Chevrolet Corvette C3