Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

13 brugte Citroën 2CV blev pristjekket

13 brugte Citroën 2CV blev pristjekket

Fra Terminalen, carplace.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Citroën 2CV?

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er en Citroën 2CV et populært valg. Du finder 8 brugte Citroën 2CV til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på en samlet oversigt over alle brugte Citroën 2CV til salg i Danmark.

Prisen på en brugt Citroën 2CV

En brugt Citroën 2CV koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal bilen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor meget bilens kilometertæller står på sammen med niveauet af udstyr i bilen.

En brugt Citroën 2CV koster mellem DKK 49.000 for den billigste variant og DKK 99.900 for den dyreste model.

Brændstofeffektiviteteten for Citroën 2CV er lavere end gennemsnittet

En normal lille bil i Danmark kører 16,02 kilometer på literen, hvorimod Citroën 2CV benzin i gennemsnittet kører 16 km på én liter benzin.

Citroën 2CV findes kun som sedan

Takket være deres design med fire døre, har sedaner længere været et populært valg for børnefamilier. Det er dog ved at ændre sig, da folk er begyndt at foretrække modeller med mere plads til bagage, såsom stationcars.

Toyota Yaris er et populært alternativ til den franske Citroën 2CV

Selv om Citroën 2CV er en meget populær bil, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Citroën 2CV.

Andre populære alternativer til Citroën 2CV

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Citroën 2CV, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 til salg på AutoUncle.

VW Polo er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 313 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Peugeot 208 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 306 biler til salg et godt alternativ til Citroën 2CV.

Alle områder for Citroën 2CV

Alle brændstoftyper for Citroën 2CV

Alle geartyper for Citroën 2CV