Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

149 brugte Citroën C3 blev pristjekket

149 brugte Citroën C3 blev pristjekket

Fra AndersenBiler, carnext.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Citroën C3 er blevet en populær lille bil

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er en Citroën C3 et fremragende valg. Du finder 168 brugte Citroën C3 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Citroën C3 til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Citroën C3?

Prisen for en brugt Citroën C3 afhænger af fire primære faktorer: hvilket årstal modellen er fra, brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer den har kørt for ikke at nævne udstyr.

Prisen for en brugt Citroën C3 ligger fra DKK 9.999 for den billigste model til DKK 190.080 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Citroën C3 byder på enestående brændstofeffektivitet

Den seneste generation af Citroën C3 kører 21 km på literen. Til sammenligning kører en standard lille bil 16,02 km på literen.

Citroën C3 findes kun som hatchback

Hatchbacks er relativt kompakte, og byder på gode køreegenskaber samt godt med plads. Deres gode brændstoføkonomi gør at de er populære blandt byboer, for slet ikke at tale om hvor nemme de er at parkere.

Topkonkurrenter til den franske Citroën C3

Citroën C3 er en ret populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Citroën C3 finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Citroën C3

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Citroën C3, er Toyota Yaris. Lige nu er der 315 Toyota Yaris til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900.

VW Polo er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 313 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Peugeot 208. Hos AutoUncle finder du lige nu 306 af denne bil til salg.

Alle områder for Citroën C3

Alle brændstoftyper for Citroën C3

Alle årgange for Citroën C3

Alle geartyper for Citroën C3

Alle biltyper for Citroën C3

Alle udstyrsvariant for Citroën C3