Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Citroën C3 Pluriel blev pristjekket

1 brugte Citroën C3 Pluriel blev pristjekket

Fra Nettobiler, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Citroën C3 Pluriel

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er en Citroën C3 Pluriel et populært valg. AutoUncle har 1 brugte Citroën C3 Pluriel til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig næsten et samlet overblik over alle brugte Citroën C3 Pluriel til salg i landet.

Prisen for en brugt Citroën C3 Pluriel

En brugt Citroën C3 Pluriel kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: dens årgang, bilens brændstofforbrug, hvor mange kilometer den har kørt og bilens udstyrsvariant.

Prisen for en brugt Citroën C3 Pluriel ligger fra DKK 57.000 for den billigste model til DKK 57.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Citroën C3 Pluriel er ikke den bedste bil for miljøet

Citroën C3 Pluriel benzin kører omkring 15 km per liter benzin. Til sammenligning kører en almindelig lille bil 16,02 km på literen.

Citroën C3 Pluriel fås kun som cabriolet

Cabrioleter giver kørselsoplevelsen en helt ny dimension. Takket være modellens stærke kaleche og gode vejrudstyr, kan de fleste moderne cabrioleter køres året rundt. Der anvendes fortykningsmiddel til at styrke undervognen grundet det manglende tag, hvilket betyder at cabrioleter ofte er tungere end normale biler.

Et populært alternativ til den franske Citroën C3 Pluriel er Toyota Yaris

Der findes flere forskellige mulige alternativer til Citroën C3 Pluriel, og blandt de mest populære alternativer til Citroën C3 Pluriel finder du følgende biler.

Mest populære alternativer til Citroën C3 Pluriel

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende lille bil, og det bedste alternativ til Citroën C3 Pluriel, er Toyota Yaris. Der er 315 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 164.900.

Den anden mest populære bil er VW Polo med 313 biler til salg i øjeblikket, og Peugeot 208 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 306 biler til salg et godt alternativ til Citroën C3 Pluriel.