Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

31 brugte Citroën C4 SpaceTourer blev pristjekket

31 brugte Citroën C4 SpaceTourer blev pristjekket

Fra carnext.dk, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Citroën C4 SpaceTourer

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er en Citroën C4 SpaceTourer et glimrende valg. På AutoUncle kan du finde 16 brugte Citroën C4 SpaceTourer til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får tæt på et komplet overblik over alle brugte Citroën C4 SpaceTourer til salg i landet.

Prisen for en brugt Citroën C4 SpaceTourer

Der findes fire primære parametre, som har betydning for, hvad en Citroën C4 SpaceTourer kan koste som brugt: hvilken årgang bilen er fra, modellens brændstofforbrug, kilometerantal og bilens udstyrsvariant.

Prisen for en brugt Citroën C4 SpaceTourer ligger fra DKK 139.900 for den billigste model til DKK 395.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Citroën C4 SpaceTourer har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En typisk MPV i Danmark kører 13,402 kilometer på literen, men den seneste generation af Citroën C4 SpaceTourer klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører hele 24 km på literen.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Kører du typisk længere distancer, anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Citroën C4 SpaceTourer fås kun som mpv

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Dette slags køretøj minder om en moderne familiebus, og det er den største model på markedet, og er dermed perfekt til enhver, der har brug for mange sæder samt plads til bagage.

Den bedstsælgende farve er grå

Du kan få den seneste generation af Citroën C4 SpaceTourer i hele 4 forskellige nuancer, som er grå, sort, beige og hvid.

Grå er den bedstsælgende farve for en Citroën C4 SpaceTourer, og der findes 9 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Grå er et godt valg, da farven skjuler snavs og mudder, hvilket betyder at du ikke behøver vaske din bil særligt ofte.

Den anden mest populære farve er sort med 4 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er beige med 2 biler til salg på AutoUncle.

VW Touran er et populært alternativ til den franske Citroën C4 SpaceTourer

Selv om Citroën C4 SpaceTourer er en bemærkelsesværdig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til den elektriske Citroën C4 SpaceTourer.

Anbefalede alternativer til Citroën C4 SpaceTourer

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Citroën C4 SpaceTourer, er VW Touran. Der er 261 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 282.400.

Ford S-MAX er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Citroën Grand C4 Picasso med 80 biler til salg.

Alle områder for Citroën C4 SpaceTourer

Alle brændstoftyper for Citroën C4 SpaceTourer

Alle årgange for Citroën C4 SpaceTourer

Alle geartyper for Citroën C4 SpaceTourer

Alle biltyper for Citroën C4 SpaceTourer

Alle udstyrsvariant for Citroën C4 SpaceTourer