Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Citroën DS3 Cabriolet blev pristjekket

2 brugte Citroën DS3 Cabriolet blev pristjekket

Fra AndersenBiler, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

På udkig efter en brugt Citroën DS3 Cabriolet?

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er en Citroën DS3 Cabriolet et populært valg. AutoUncle har fundet 3 brugte Citroën DS3 Cabriolet, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på en fuld oversigt over alle brugte Citroën DS3 Cabriolet til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Citroën DS3 Cabriolet?

Der findes fire primære parametre, der påvirker prisen for en brugt Citroën DS3 Cabriolet: årgangen, bilens brændstofforbrug, hvor mange kilometer bilen har kørt og hvor meget udstyr bilen har.

Den ældste og billigste Citroën DS3 Cabriolet koster DKK 74.900, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 129.900.

Brændstofeffektiviteten er 20% bedre end gennemsnittet for lignende biler

Citroën DS3 Cabriolet benzin kører 20 km på literen. Til sammenligning kører en standard lille bil 16,02 km på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Citroën DS3 Cabriolet eksisterer kun i biltypen cabriolet

En god måde at give kørselsoplevelsen en ny dimension på er at vælge en cabriolet. De fleste cabrioleter nu til dags har en god kaleche og udstyr til alt slags vejr, så man kan køre dem hele året rundt. Cabrioleter har det med at være tungere end normale biler, da man på grund af det manglende tag bruger fortykningsmiddel til at styrke undervognen.

Rød er det mest populære farvevalg

Du kan få den seneste generation af Citroën DS3 Cabriolet i hele 2 forskellige nuancer, og de er rød og sølv.

Rød er den bedstsælgende farve for en Citroën DS3 Cabriolet, og der er pt. 1 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Rød er en smuk farve, og jo mørkere den røde farve er, jo mindre skal bilen vaskes, da det kan være svært at se snavs og mudder.

Den anden mest populære farve er sølv med 1 biler til salg på AutoUncle.

Toyota Yaris er et populært alternativ til den franske Citroën DS3 Cabriolet

Der er flere lignende biler til Citroën DS3 Cabriolet, og især nedenstående biler er gode alternativer til den lille bil.

Alternative biler til Citroën DS3 Cabriolet

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Citroën DS3 Cabriolet, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en VW Polo med 313 biler til salg lige nu, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Peugeot 208. Hos AutoUncle finder du lige nu 306 af denne bil til salg.