Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

41 brugte Citroën Grand C4 Picasso blev pristjekket

41 brugte Citroën Grand C4 Picasso blev pristjekket

Fra Nettobiler, Terminalen og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Citroën Grand C4 Picasso er en af de mest solgte biler i Danmark

Med adskillige designpriser i bagagen, byder Citroën Grand C4 Picasso på fantastiske kørselskomfort. AutoUncle har 80 brugte Citroën Grand C4 Picasso til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig tæt på et komplet overblik over alle brugte Citroën Grand C4 Picasso til salg i Danmark.

Hvad prislejet for en brugt Citroën Grand C4 Picasso?

Prisen for den franske bil som brugt kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstofforbrug, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt Citroën Grand C4 Picasso ligger fra DKK 13.800 for den billigste model til DKK 234.995 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Udstyr til Citroën Grand C4 Picasso

Den seneste generation af Citroën Grand C4 Picasso, kendt som GRAND C4 PICASSO SECOND GENERATION, blev lanceret i 2013. Udstyrsvarianten hedder Citroën Grand C4 Picasso Intensive, og har en gennemsnitspris på DKK 174.468

Citroën Grand C4 Picasso er mere miljøvenlig end lignende biler

En typisk MPV i Danmark kører 13,402 kilometer på literen, men den seneste generation af Citroën Grand C4 Picasso overgår gennemsnittet, og kører hele 25 km på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Citroën Grand C4 Picasso findes kun som mpv

MPV står for Multi-Purpose Vehicle. Den minder om en moderne familiebus. MPV er den største model på markedet, og er dermed perfekt til alle, der har brug for mange sæder og god plads til bagage.

Grå er den farve, der sælges flest af

Du kan få den nyeste generation af Citroën Grand C4 Picasso i hele 7 forskellige farver, som er grå, sort, hvid, sølv, blå, brun og rød.

Kunderne foretrækker Citroën Grand C4 Picasso i grå, og der er pt. 23 Citroën Grand C4 Picasso i farven grå til salg på AutoUncle.

Det fantastiske ved grå biler er at de ikke skal vaskes ofte, da det er svært at se snavs og mudder på en grå bil.

Sort er den anden mest populære farve med 12 biler til salg, og hvid er den tredje mest populære med 7 biler til salg.

VW Touran er et populært alternativ til den franske Citroën Grand C4 Picasso

På trods af, at den franske Citroën Grand C4 Picasso er blandt de mest populære biler i sit segment, er der andrealternativer, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Citroën Grand C4 Picasso.

Mest populære valg som alternativ til Citroën Grand C4 Picasso

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Ford Transit

Den bedst sælgende MPV, og det bedste alternativ til Citroën Grand C4 Picasso, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 til salg på AutoUncle.

Det næste alternativ er en Ford S-MAX med 85 biler til salg, og sidst, men ikke mindst er Ford Transit, som den fjerde mest populære bil inden for segmentet, også et godt bud på et alternativ til Citroën Grand C4 Picasso. Der findes pt. 74 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Citroën Grand C4 Picasso

Alle brændstoftyper for Citroën Grand C4 Picasso

Alle årgange for Citroën Grand C4 Picasso

Alle geartyper for Citroën Grand C4 Picasso

Alle biltyper for Citroën Grand C4 Picasso

Alle udstyrsvariant for Citroën Grand C4 Picasso