Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

114 brugte Cupra Born blev pristjekket

114 brugte Cupra Born blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Cupra Born er en nydelig elektrisk SUV

Leder du efter det bedste tilbud på en brugt bil? På AutoUncle kan du finde 2 brugte Cupra Born til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten et samlet overblik over alle brugte Cupra Born til salg i landet.

Prisen for en brugt Cupra Born

En brugt Cupra Born kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer bilen har kørt samt niveauet af udstyr i bilen.

Den ældste og billigste Cupra Born kan købes for DKK 339.900, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 359.900.

Cupra Born findes kun i biltypen hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der byder på fantastiske køreegenskaber samt god plads. Deres gode brændstoføkonomi samt det faktum, at de er nemme at parkere, gør, at hatchbacks er populære blandt byboer.

Et populært alternativ til den spanske Cupra Born er VW ID4

Selv om Cupra Born er særdeles populær, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Cupra Born finder du følgende biler.

Konkurrerende biler til Cupra Born

  • VW ID4
  • Hyundai Kona
  • Audi E-Tron
  • Peugeot e-2008

Den bedst sælgende elektriske bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Cupra Born, er VW ID4. Der er 76 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 449.900.

Hyundai Kona er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 75 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Audi E-Tron. Hos AutoUncle finder du lige nu 68 af denne bil til salg.

Alle områder for Cupra Born

Alle brændstoftyper for Cupra Born

Alle årgange for Cupra Born

Alle geartyper for Cupra Born

Alle biltyper for Cupra Born

Alle udstyrsvariant for Cupra Born