Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

3 brugte Ferrari Testarossa blev pristjekket

3 brugte Ferrari Testarossa blev pristjekket

Fra carplace.dk, bilhandel.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Ferrari Testarossa?

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en Ferrari Testarossa et populært valg. AutoUncle har fundet 3 brugte Ferrari Testarossa, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten et samlet overblik over alle brugte Ferrari Testarossa til salg i landet.

Hvad koster en brugt Ferrari Testarossa?

En brugt Ferrari Testarossa kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, brændstofeffektivitet, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med udstyr.

En brugt Ferrari Testarossa koster mellem DKK 790.000 for den billigste variant og DKK 799.900 for den dyreste model.

Ferrari Testarossa findes kun som coupé

I en coupé, er der fokus på stil og sporty kørsel. Sammenlignet med en sedan eller SUV, er undervognen som regel stærkere og strammere. Denne slags bil passer bedst til folk uden børn, der ikke har brug for et stort bagagerum. Coupéer er ofte dyrere end tilsvarende sedaner og hatchbacks.

Populære alternativer til den italienske Ferrari Testarossa

Der findes forskellige lignende biler til Ferrari Testarossa, og blandt de mest populære alternativer til Ferrari Testarossa finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Ferrari Testarossa

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Ferrari Testarossa, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 af denne bil til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en BMW 420 Gran Coupé med 41 biler til salg, og sidst, men ikke mindst, er Porsche 911 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 34 af denne bil til salg i Danmark.